De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Juwelenweekend. Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Juwelenweekend. Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst."— Transcript van de presentatie:

1 Juwelenweekend

2

3

4 Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst en de daaropvolgende winter. De keuze van de kwaliteitsvolle geslepen stenen variëren van Smokeyt Topaz(bruin), over grijze maansteen tot edele Onyx(zwart). Modieuze accenten worden weergegeven via de keuze van blauwe Aventurine en de paarse kracht van Lepidolite. Eenvoud en elegantie zijn de sleutelwoorden voor deze collectie. Zoals altijd zijn de juwelen van Helga Verlinden eerder tijdloos, maar zijn ze evengoed perfect te combineren en in te passen in het actuele modebeeld.

5

6  Carré jewellery uit Denenmarken is een vaste waarde op de Amberhoeve.  Hoogwaardig zilver met parels en halfedelstenen, steeds prachtig en heel fijn geslepen.  Een juweel van Carré heb je voor het leven. Het wordt nooit saai en blijft zijn verfijnde elegantie bewaren.  De winter brengt ons Black Star(zwart), Amethyst(paars) en Smokey Topaz (bruin).  De klassieke parels zijn natuurlijk ook nog altijd van de partij.

7

8

9

10 Kazuri Kazuri zijn kettingen, gemaakt in Kenia in keramiek. Het Nederlands bedrijf stelt Afrikaanse vrouwen te werk die het inkomen goed kunnen gebruiken. Alles is handwerk: het draaien van de bollen, het bakken, vernissen en verven. Het zijn steeds eenvoudige ontwerpen die evenwel opvallen door hun schitterende kleuren. Een ketting van Kazuri is heel geschikt om te dragen op veelkleurige blouses en kleedjes en geeft je ook nog het gevoel dat je een beetje meewerkt aan een rechtvaardiger wereld...

11

12 Yvone Christa Yvone Clamf en Christina Soderstrom zijn twee Zweedse ontwerpster die al jaren een juwelenatelier runnen in New York. Yvone Christa is bekend om het gebruik van de oude Venetiaanse ‘Filligree’-techniek: zilverdraden worden in een bepaald patroon gelegd, gesoldeerd en afgewerkt met een antieke oxidatielaag. Elk juweel is een staaltje puur handwerk. Hoogwaardig zilver met halfedelstenen en parels. Yvone Christa werkt vaak met patronen uit de natuur: bloemen en vlinders. Nog vrij onbekend in België...

13

14

15

16

17

18 juwelenweekend U bent van harte welkom op: 30.09 en 01.10:van 14u tot 18u 02.10:van 10u tot 20u 03.10 en 04.10:van 14u tot 18u 10% directe korting op alle juwelen, lederwaren en sjaals. U snuistert gezellig rond en wordt een drankje aangeboden. Tot dan! Jan en Lieve Amberhoeve-Stokstraat 6-9688 Schorisse-055/45.54.97 www.amberhoeve.be


Download ppt "Juwelenweekend. Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst."

Verwante presentaties


Ads door Google