De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VREDESCAFE AMSTERDAM PRESENTEERT NIEUWE LENTE NIEUWE GELUIDEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VREDESCAFE AMSTERDAM PRESENTEERT NIEUWE LENTE NIEUWE GELUIDEN."— Transcript van de presentatie:

1 VREDESCAFE AMSTERDAM PRESENTEERT NIEUWE LENTE NIEUWE GELUIDEN

2

3 De Lente geeft mij het gevoel van een nieuw begin.
Lente:opnieuw beginnen met het leven lief te hebben. Lente nieuwe geboorte, nieuw leven. Kijk naar de bomen en de vogels, Dikke buiken van zwangere vrouwen. lente nieuw leven. Lente Leeft. Bevrijding van het jaar. Liefde voor iedereen. Leven met elkaar. Nu de lente begint gaat de zon weer in mijn hart schijnen. Lente zacht verdrijft de kou uit mijn hart. Wist je dat jonge vleermuisjes in de Lente moeten leren vliegen? Zoals een wesp die rondzoemt bij het zolderluik, waar je gister nog met dat mooie meisje hebt gezoent en het is alsof je de honing er nu nog van proeft. Vervolgens voel je de pijn op je lip, als je gestoken wordt en de liefde vliegensvlug weer vervliegt. Hoera lente een nieuw begin, meer zon meer energie, meer beweging, meer buiten, kijkend naar de frisse bloemen en het frisse groen. Als de lente komt, lak ik mijn nagels! Geel,paars en zo verder in het voorjaar, naar de zomer toe! Lente is zon, warmte, ontspanning, frisse bladeren, zacht windje, hard windje, met je haren in de wind een wandeling langs het water. De lente, dansende vlinders, warme stralen, frisse geuren, korte rokjes, klote lijven, contact, dansende wijven. Vol tederheid stroomt de lente krachtig binnen. Lente leeft Wist je dat jonge vleermuisjes in de Lente moeten leren vliegen? Zoals een wesp die rondzoemt bij het zolderluik, waar je gister nog met dat mooie meisje hebt gezoent en het is alsof je de honing er nu nog van proeft. Vervolgens voel je de pijn op je lip, als je gestoken wordt en de liefde vliegensvlug weer vervliegt. Hoera lente een nieuw begin, meer zon meer energie, meer beweging, meer buiten, kijkend naar de frisse bloemen en het frisse groen. Als de lente komt, lak ik mijn nagels! Geel,paars en zo verder in het voorjaar, naar de zomer toe! Lente is zon, warmte, ontspanning, frisse bladeren, zacht windje, hard windje, met je haren in de wind een wandeling langs het water. De lente, dansende vlinders, warme stralen, frisse geuren, korte rokjes, klote lijven, contact, dansende wijven. Vol tederheid stroomt de lente krachtig binnen.

4 De eerste Lente is de eerste kus van het nieuwe jaar.

5 Lente:opnieuw beginnen met het leven lief te hebben.

6 Lente nieuwe geboorte, nieuw leven.

7 Kijk naar de bomen en de vogels,. dikke buiken van zwangere. vrouwen
Kijk naar de bomen en de vogels, dikke buiken van zwangere vrouwen. Lente, nieuw leven.

8 Lente Leeft.

9 Bevrijding van het jaar.
Liefde voor iedereen. Leven met elkaar.

10 gaat de zon weer in mijn hart schijnen.
Nu de Lente begint, gaat de zon weer in mijn hart schijnen.

11 Lente zacht verdrijft de kou uit mijn hart.

12 Wist je dat jonge vleermuisjes in de Lente moeten leren vliegen?

13 Zoals een wesp die rond zoemt bij het zolderluik, waar je gister nog met dat mooie meisje hebt gezoend en het is alsof je de honing er nu nog van proeft.

14 Vervolgens voel je de pijn op je. lip, als je gestoken wordt en de
Vervolgens voel je de pijn op je lip, als je gestoken wordt en de liefde vliegensvlug weer vervliegt.

15 Hoera Lente, Een nieuw begin, meer zon, meer energie, meer beweging, meer buiten, kijkend naar de frisse bloemen en het frisse groen.

16 Als de Lente komt, lak ik mijn nagels!
Geel,paars en zo verder in het voorjaar, naar de zomer toe!

17 Lente is zon, warmte, ontspanning,
frisse bladeren, zacht windje, hard windje, met je haren in de wind een wandeling langs het water.

18 dansende vlinders, warme stralen,
frisse geuren, korte rokjes, blote lijven, contact, dansende wijven. De Lente,

19 Vol tederheid stroomt de lente krachtig binnen.

20 Lente leeft

21 Lente Leeft. Bevrijding van het jaar. Liefde voor iedereen. Leven met elkaar. Lente is zon, warmte, ontspanning, frisse bladeren, zacht windje, hard windje, met je haren in de wind een wandeling langs het water. Nu de lente begint gaat de zon weer in mijn hart schijnen Lente zacht verdrijft de kou uit mijn hart. Hoera, lente een nieuw begin, meer zon, meer energie, meer beweging, meer buiten, kijkend naar de frisse bloemen en het frisse groen. De lente geeft mij het gevoel van een nieuw begin. De eerste lente is de eerste kus van het nieuwe jaar. Lente: opnieuw beginnen met het leven lief te hebben. Lente nieuwe geboorte, nieuw leven. Kijk naar de bomen en de vogels, Dikke buiken van zwangere vrouwen. lente nieuw leven. Wist je dat jonge vleermuisjes in de Lente moeten leren vliegen? Zoals een wesp die rond zoemt bij het zolderluik, waar je gister nog met dat mooie meisje hebt gezoend en het is alsof je de honing er nu nog van proeft. Vervolgens voel je de pijn op je lip, als je gestoken wordt, en de liefde vliegensvlug weer vervliegt. De lente, dansende vlinders, warme stralen, frisse geuren, korte rokjes, blote lijven, contact, dansende wijven. Vol tederheid stroomt de lente krachtig binnen. Geschreven door de deelnemers van Vredescafe. Gemaakt door Ruth Iturriaga de Segall Amsterdam


Download ppt "VREDESCAFE AMSTERDAM PRESENTEERT NIEUWE LENTE NIEUWE GELUIDEN."

Verwante presentaties


Ads door Google