De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MARKTVERKENNING Gemaakt door Demy, Reda en Matthijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MARKTVERKENNING Gemaakt door Demy, Reda en Matthijs."— Transcript van de presentatie:

1

2 MARKTVERKENNING Gemaakt door Demy, Reda en Matthijs

3 INHOUDSOPGAVE  1. Korte Akkeren  2. Goverwelle  3. Bloemendaal

4 KORTE AKKEREN  Ligging: Winkelcentrum Korte Akkeren is een klein Winkelcentrum en ligt in een woonwijk. Het is voornamelijk bedoeld voor mensen in de omgeven en heeft weinig parkeergelegenheid. Verder is het lastig te bereiken.  Doelgroep: Winkelcentrum Korte Akkeren richt zich vooral op de ouderen, want het is een oude buurt, maar ook komen er mensen van gemiddelde leeftijd en de wat jongeren studenten van de basisschool.  Assortimentsopbouw: Winkelcentrum Korte Akkeren heeft relatief weinig winkels in vergelijking tot andere winkelcentra maar bevredigt wel redelijk wat van de behoeftes van hun klant. Het heeft een Supermarkt (ook een bakker, bloemist en slijterij), Drogist, Kapper, Restaurant, Exotische winkel, Apotheek, Tandarts, Huisartsen, Therapieën, Dierenkliniek.  Prijszetting: Winkelcentrum Korte Akkeren is een winkelcentrum met een gemiddelde prijszetting, het is niet te duur maar het is ook niet goedkoop.

5 GOVERWELLE  Ligging: Winkelcentrum Goverwelle is een middelmatig groot winkelcentrum en ligt in het midden van een woonwijk. Het is vooral bedoeld voor de mensen in de omgeving, dit zijn vooral oude mensen, verder is er veel parkeergelegenheid. Je moet alleen we weten waar het is anders is het lastig te bereiken.  Doelgroep: Er komen voornamelijk buurtbewoners naar het winkelcentrum van Goverwelle. Meestal zijn dat de wat oudere mensen of jongeren die even snel wat willen halen.  Assortimentsopbouw: Winkelcentrum Goverwelle is niet zo’n groot winkelcentrum maar het heeft wel genoeg winkels om veel van de behoeftes van de klanten te bevredigen. Het winkelcentrum heeft een supermarkt, Bakker, Slager, Klerenwinkel, Fietsenwinkel, Dierenwinkel, Drogist, Boekenwinkel.  Prijszetting: Winkelcentrum Goverwelle is een winkelcentrum met een gemiddelde prijsklasse. Sommige winkels zijn dan weer goedkoop maar sommige winkels zijn dan weer duur.

6 BLOEMENDAAL  Ligging: Winkelcentrum Bloemendaal is een groot winkelcentrum en ligt middenin een woonwijk. Het winkelcentrum is een groot vierkant en heeft 4 verschillende in- en uitgangen. Bij alle in- en uitgangen zijn parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren met de auto of de fiets. Op het dak is ook nog een parkeergelegenheid. Winkelcentrum Bloemendaal is goed te bereiken.  Doelgroep: In het winkelcentrum zijn veel verschillende winkels in verschillende prijsklassen. Daarom is het niet echt specifiek op één doelgroep gericht.  Assortimentsopbouw: Winkelcentrum Bloemendaal heeft zeer veel winkels, maar ook veel winkels die hetzelfde aanbieden, die de behoeften van de klanten bevredigen. Ze hebben meerdere supermarkten, kapsalons, eetgelegenheden, drogisten, bakkers, klerenwinkels, slagers.  Prijszetting: Gemiddeld is Winkelcentrum Bloemendaal een redelijk dure winkelcentrum. Maar zowat elke winkel heeft een verschillende prijsklasse, De Jumbo heeft dan bijvoorbeeld weer goedkopere producten dan de Albert Heijn.


Download ppt "MARKTVERKENNING Gemaakt door Demy, Reda en Matthijs."

Verwante presentaties


Ads door Google