De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Miniveldtoernooi 2013. Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Miniveldtoernooi 2013. Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en."— Transcript van de presentatie:

1 Miniveldtoernooi 2013

2 Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en vrouwen. Met afsluitende feestavonden.

3 Weetjes! Wordt gehouden in Oosteind (OVV’67) Jaarlijks terugkerend evenement. Pinksterweekend (zaterdag t/m maandag) In 2013 de 31 e keer. Sportiviteit en gezelligheid.

4 Eigen ervaring Zelf meegedaan op zondag 19 mei. Aantal jaren gevoetbald bij OVV’67. Voor de 1 e keer meegedaan aan miniveld, omdat het voorheen niet voor vrouwen was. Gezellige en leuke ervaring.

5 Sfeerimpressie

6 Onderzoeksvraag: Observeer het publiek Lekker weer op zondag 19 mei. Bezoekersaantal was daardoor hoog. Er was muziek, eten en drinken. Dat zorgde voor een gezellige sfeer. De bezoekers keken naar de wedstrijden, maar kwamen ook voor de gezelligheid. Het grootste gedeelte bleef hangen tot het eind van de avond. Door een goede sfeer en gezelligheid verliep de dag en de avond heel goed.

7


Download ppt "Miniveldtoernooi 2013. Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en."

Verwante presentaties


Ads door Google