De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Musical KONING DER KONINGEN. INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Musical KONING DER KONINGEN. INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband."— Transcript van de presentatie:

1 De Musical KONING DER KONINGEN

2 INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband en heb de poster ontworpen Het is een Christelijk verhaal 3 keer opgevoerd in kerk De Morgenster in Middelburg 3 keer 500 kaarten beschikbaar Eerste avond was uitverkocht De tweede en derde bijna Dus ongeveer 1200 kaarten verkocht

3 DE ORGANISATIE De musical was geschreven door een lid uit de gemeente van kerk De Morgenster. (De musical was 1 keer eerder uitgevoerd, een paar jaar eerder) Bijna iedereen die meewerkte aan de musical was lid van de kerk De Morgenster De stuurgroep bestond uit een select groepje mensen die zorgde dat alle informatie beschikbaar was en werd gecommuniceerd naar de spelers Alles in eigen beheer Grimeurs Toneelbouw (attributen) Kledinggroep Muziek Sponsorwerving Kaartverkoop

4 REPETITIES Voorbereiding van september 2012 tot maart 2013 De toneelgroep wekelijks De muzikanten om de paar weken

5 BEELDMATERIAAL


Download ppt "De Musical KONING DER KONINGEN. INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband."

Verwante presentaties


Ads door Google