De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Halloween Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Halloween Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B."— Transcript van de presentatie:

1 halloween Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B

2 Rond gaan voor snoep Met Halloween ga je langs de deuren voor snoep. Je hebt een mooi eng pak aan en je zegt dan snoep of je leven !!!!!!

3 de kleren Iedereen heeft een mooi pak aan. De een is heks de ander een zombie of een vampier. Te veel om op te noemen. Sommige mensen maken zelf een kostuum. De andere kopen het uit een verkleed winkel

4 Met halloween heb je ook feestjes. De mensen doen er vaak alles aan om het feestje geweldig te maken. Ze organiseren enge spelletjes. Vaak hebben ze ook lekkere eetbare spulletjes. Dus halloween feestje moet dus perfect zijn. Wand halloween is het maar een keer in het jaar! ! ! ! !

5 Eng Met halloween schrik je je soms helemaal te pletter, Sommige mensen gaan namelijk heel erg eng verkleed Met halloween hoef je nooit bang te zijn wand alles is NEP!!

6 Verleden halloween In Amerika begon halloween. Daar begonnen ze met enge pakken. Daar begonnen ze met lekkere hapjes. Heel erg lang geleden, in de 5 de eeuw begon de herfst op 31 oktober. dat is nu 21 oktober. Maar toen vierden de Kelten (Een volk uit Ierland) oud en nieuw op 31 oktober. Dit feest werd door de Kelten de SAMHAIN genoemd.

7 Enge verhalen Met halloween heb je altijd enge verhalen. Wees nooit bang van een varhaal dat mensen lezen!!!!!!!

8 Dit was de PowerPoint presentatie van Marit, Nienke en Lidewei


Download ppt "Halloween Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B."

Verwante presentaties


Ads door Google