De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een."— Transcript van de presentatie:

1

2 DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken

3 “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een hoed en een houten plankje waarop te lezen stond: AUB, HELP-MIJ, IK BEN BLIND” “AUB, HELP-MIJ, IK BEN BLIND”

4 Een man uit het publiek die voorbijkwam stopte en constateerde dat er zo weinig geld lag in zijn hoed Een man uit het publiek die voorbijkwam, stopte en constateerde dat er zo weinig geld lag in zijn hoed. Zonder hem de toelating te vragen, nam hij het bord en draaide dit om, nam een krijtje en noteerde er een andere boodschap op. Hij plaatste het houten plankje terug aan de voeten van de blinde man en ging heen.

5 De blinde herkende zijn stap en vroeg hem wat hij op zijn bordje had geschreven. In de namiddag, passeerde de man terug langs de blinde en constateerde dat de hoed vol zat met biljetten en geldstukken In de namiddag, passeerde de man terug langs de blinde en constateerde dat de hoed vol zat met biljetten en geldstukken.

6 De man antwoordde hem De man antwoordde hem: Niets anders dan uw boodschap maar dan met andere woordenhij glimlachte en vervolgde zijn weg. “Niets anders dan uw boodschap maar dan met andere woorden”, hij glimlachte en vervolgde zijn weg. De blinde heeft het nooit gewetenmaar de nieuwe boodschap luidde De blinde heeft het nooit geweten, maar de nieuwe boodschap luidde:

7 “Vandaag, is het lente, maar ik kan het niet zien”

8 Laat ons een andere werkwijze gebruiken als iets niet lukt en we zullen zien dat de zaken kunnen veranderen Laat ons een andere werkwijze gebruiken als iets niet lukt en we zullen zien dat de zaken kunnen veranderen.

9 .. Nog een prettige dag en laat ons dankbaar zijn dat we van de mooie kleuren kunnen genieten!


Download ppt "DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een."

Verwante presentaties


Ads door Google