De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project Zwemmergie Renzo. Noah. Annette. Sofie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project Zwemmergie Renzo. Noah. Annette. Sofie."— Transcript van de presentatie:

1 Project Zwemmergie Renzo. Noah. Annette. Sofie.

2 Inhoudsopgave Onze ideeën Prototype Hoe werkt ons prototype? Vragen
Einde

3 Onze ideeën We willen gleuven maken in de bodem van het zwembad, dan stroomt het water in de gleuven en dan stroomt het door naar de dynamo. De dynamo zuivert het water dan weer dan gaat het water via buizen weer terug naar het zwembad. 2. Er word energie opgewekt door spelende kinderen in het water. 3. Een sauna waarvan een gedeelte van de warmte het zwembad wordt ingeblazen. En van de warmte kan ook dan weer energie van op gewekt worden. We hebben nog wel meer ideeën maar dan moet je onze website maar eens bekijken. Daar kun je al onze ideeën lezen.

4 Prototype Wij hebben een prototype gemaakt. Dat is een kartonnen ondergrond, daar hebben we een babybad en een groot bad gemaakt van crêpepapier, daaromheen hebben we mozaïeksteentjes gelegd. Ook hebben we douches geknutseld een glijbaan gemaakt en we hebben paadjes gemaakt van echt zand. We gaan dan aan de onderkant van het zwembad gaan we dynamo’s en buizen plaatsen van rietjes.

5 Hoe werkt ons prototype?
In zowel het grote als het babybad hebben we ook een dynamo geplaatst die ook water zuivert en de energie eruit haalt. We hebben ons prototype op poten gezet en daaronder kun je alle dynamo’s en buizen zien. Bij de sauna wordt er energie uit de warmte gehaald.

6 Zijn er nog vragen?

7 Bedankt voor jullie aandacht.


Download ppt "Project Zwemmergie Renzo. Noah. Annette. Sofie."

Verwante presentaties


Ads door Google