De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in groep 7A. De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in groep 7A. De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in groep 7A

2 De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep - Nieuwe juffen - Nieuwe groepjes - Dus even wennen !

3 Wat hebben we gedaan ? Al best veel gewerkt !

4 Wat hebben we gedaan ? -De schooltuinen afgerond: veel geoogst en geleerd ! veel geoogst en geleerd ! - Op 1 oktober: het minikoraal

5 Wat hebben we gedaan ? Ook creatief zijn we aan de slag geweest.

6 Speciaal was de kinderboekenweek In de kinderboekenweek hadden we veel aandacht voor lezen ! Zelf lezen, maar ook voorlezen. Sari was de voorleeskampioen van onze klas ! Wat deed ze het goed bij de voorleeswedstrijd van ‘t Klankbord !

7 Voorlezen was een feest aan groep 2/3

8

9 Wat gaan we doen na de herfstvakantie ? De komende maand staat in het teken van kinderrechten ! We gaan onder andere een echte film maken. Wordt vervolgd op onze voorstelling: vrijdag 21 november !


Download ppt "Welkom in groep 7A. De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep."

Verwante presentaties


Ads door Google