De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !"— Transcript van de presentatie:

1 Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !

2 De ballonnenpiet is verdrietig ! Hij wilde alles mooi versieren voor Sinterklaas. nu zijn alle ballonnen losgeraakt. Het waren zoveel mooie rode ballonnen. O wat moest hij huilen ! Hij wilde alles mooi versieren voor Sinterklaas. nu zijn alle ballonnen losgeraakt. Het waren zoveel mooie rode ballonnen. O wat moest hij huilen ! Wat zal Sint zeggen ? Wat zal Sint zeggen ?

3 Vandaag zagen wij veel ballonnen op Toermalijn Een hele tros bij de Piet in de hal. Een hele tros bij de Piet in de hal. Ook waren er twee ballonnen in ons lokaal. Wie heeft dat gedaan ? Ook waren er twee ballonnen in ons lokaal. Wie heeft dat gedaan ? Weet Sint dat ? Weet Sint dat ?

4 Heb je het gehoord ? Rare Piet is weg ! Rare Piet is weg ! Hij wil geen Piet meer zijn, Hij wil geen Piet meer zijn, Want hij deed alles fout ! Want hij deed alles fout ! De stoel van Sint is stuk ! De stoel van Sint is stuk !


Download ppt "Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !"

Verwante presentaties


Ads door Google