De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Minikoraal!!! En 3 oktober!!! We gaan lekker zingen met zijn alle!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Minikoraal!!! En 3 oktober!!! We gaan lekker zingen met zijn alle!!!"— Transcript van de presentatie:

1 Minikoraal!!! En 3 oktober!!! We gaan lekker zingen met zijn alle!!!

2 Wat is Minikoraal Wat houd minikoraal in??? Je gaat met groep 7&8 naar Leiden op 1 oktober!!! In het minikoraal is zijn alle ogen gericht op Pieter van der werf! Het is een soort koor maar dan met leuke liedjes niet van die saaie! Alles draait vooral om zingen!!!

3 Pieter van der Werf. Het minikoraal is een deel van de viering van Leidens ontzet, waarbij de kinderen met burgemeester van der Werf minikoraalliedjes zingen. Dit is Pieter van der Werf. 

4 De liedjes 1.Willkommen, welkom 2.Pieter van der werf 3.Levend beeld 4.Lieden en het feest 5.Berg op zoom 6.Leidens Onzet 7.Piet Hien, een lied van de zilvervloot 8.Geuzenlied 9.Het lied van Koppelstok de Veerman 10.Dromen in de Joe Es Ee 11.Waar het om gaat 12.Bei mir bist du schön 13.Leiden mijn stad 14.Drie oktober 15.Leiden, stad van mijn hart 16.Wilhelmus van Nasouwe

5 De Kermis!!! De kermis vind ik het leukst!!! Maar het wel super duur per dag ben je gemiddeld 100 euro per dag kwijt.

6 Wat eten de mensen op 3 oktober!!! We eten op 3 oktober haring hutspot en Wittebrood! Wat is hutspot het is een soort combinatie van aardappels peen uien en vlees!!!

7 En het vuurwerk! Vuurwerk is super mooi !!!

8 Wat is niet leuk aan 3 oktober Op 3 oktober wordt veel gedronken dus het kan wel uit de hand lopen. En gaan de mensen wel eens vechten.

9 Dit was mijn powerpoint over minikoraal en 3 oktober!!!


Download ppt "Minikoraal!!! En 3 oktober!!! We gaan lekker zingen met zijn alle!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google