De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Enigszins aangeschoten strompelde de tapijtkoning de kroeg binnen en alle aanwezigen wisten wat dit betekenen zou… …voor een pilsje per goed antwoord zou.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Enigszins aangeschoten strompelde de tapijtkoning de kroeg binnen en alle aanwezigen wisten wat dit betekenen zou… …voor een pilsje per goed antwoord zou."— Transcript van de presentatie:

1 enigszins aangeschoten strompelde de tapijtkoning de kroeg binnen en alle aanwezigen wisten wat dit betekenen zou… …voor een pilsje per goed antwoord zou hij iedereen bewijzen dat hij geblindeerd en met slechts 1 hand precies kan vertellen waar welk tapijt vandaan komt… dus werden de tapijten uit alle hoeken vandaan gesleept…

2 en hup; pilsje voor de meester… …(burp)…dit…is een Egyptisch kantkloscarpet van in geitemelk gewassen schapenwol, met de (hik) hand op een woensdag (brp) geknoopt,linksom…€11.367!

3 en hup; pilsje voor de meester… …dit…is…een…(hips)…Taiwanees machinaal geweven (burp) carpet uit Taiwan…dit is rommel! de volgen(hik)de!

4 en hup; pilsje voor de meester… …dit is een oriëntaals kas(hips)mier tapijt uit Finland,handgeweven (burp) door blonde godinnen, waarvan 2 stiefzusjes…1948…tussen 9 en 5 uur vervaardigd…(hips)…€984,35!

5 en hup; pilsje voor de meester… …platgetrapt (burp)…kringloopwinkel…(hik)…rommel….goedkoop…. (hips,klak!)…€34!

6 en hup; pilsje voor de meester… …lekker zjacht! Saoedie-Arabieje…(burp)…€12.311! kwil naar huisj! bel taksjie! (hmmmmpft)

7 lazarus strompelde hij de taxi uit en kroop de trap omhoog, waar zijn vrouw in bed wakker werd van het kabaal… ze keek op de wekker en wist meteen hoelaat het was en besloot van de nood een deugd te maken, ze wachtte geduldig tot haar dronken man naast haar lag, pakte zijn hand en duwde deze tussen haar benen precies op haar vochtige sleufje, waarop de meester reageerde…

8 …kokosmatje…Blokker… kapot…zjit gat in… €4,95…


Download ppt "Enigszins aangeschoten strompelde de tapijtkoning de kroeg binnen en alle aanwezigen wisten wat dit betekenen zou… …voor een pilsje per goed antwoord zou."

Verwante presentaties


Ads door Google