De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 2 Blok 2. PLANNING VAN DEZE LES Doelstelingen Uitleg over SMART en de verschillende beheersingsvormen en niveau’s Aan de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 2 Blok 2. PLANNING VAN DEZE LES Doelstelingen Uitleg over SMART en de verschillende beheersingsvormen en niveau’s Aan de."— Transcript van de presentatie:

1 STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 2 Blok 2

2 PLANNING VAN DEZE LES Doelstelingen Uitleg over SMART en de verschillende beheersingsvormen en niveau’s Aan de slag met het stageplan Vooruitblik en afsluiting

3 DOELSTELLINGEN De student kan: Uitleggen wat een leerdoel is en aan welke eisen een leerdoel moet voldoen. Verschillende beheersingsvormen en – niveaus aangeven.

4 SMART S M A R T

5 Specifiek Meetbaar Acceptabel Realistisch Tijdgebonden

6 DE STUDENT MOET: KUNNEN + WERKWOORD

7 RICHTLIJNEN VOOR HET MAKEN VAN EEN STAGEPLAN Opbouw van een stageplan: Voorblad met je naam, studentnummer, stagebegeleider en de gegevens van je stageschool. Inleiding: Je vertelt iets over jezelf en over de school waar je stage gaat lopen. Planning wanneer je aan welke opdracht gaat werken. Uitwerking van de opdrachten:  Titel opdracht  Leerdoelen uit het register en persoonlijke leerdoelen  Jouw aanpak: wie, wat, waar, wanneer en hoe  Bewijslast: Hoe ga je verslag doen van deze opdracht in je portfolio? Lay-out:  Netjes verzorgd.  Correct taalgebruik  Lettertype 11 of 12  Regelafstand 1,5  Totale omvang tussen de 6 -10 A4.

8 VOOR VOLGENDE WEEK Neem mee: Het lesvoorbereidingsformulier wat je bij vakdidactiek gebruikt.

9 VOORUITBLIK Schrijf een reflectieverslag van een les van deze week van max. ½ A4tje en neem dat volgende les mee (op papier). Handboek voor Leraren: Lezen H11.2.3.


Download ppt "STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 2 Blok 2. PLANNING VAN DEZE LES Doelstelingen Uitleg over SMART en de verschillende beheersingsvormen en niveau’s Aan de."

Verwante presentaties


Ads door Google