De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Willy Koelewijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Willy Koelewijn."— Transcript van de presentatie:

1 Willy Koelewijn

2   Bemoediging   De hand van God die, al is het nog zo donker, ons toegestoken wordt.   De hand die troost,    die zegent,   die de weg wijst.   De hand die wij mogen vasthouden. De mensen zijn de leden van de kerk;    onderweg, vanuit het duister naar het licht,    aangestoken door Gods Geest, brandend van zijn liefde. Gaande onder het teken van Gods trouw, de regenboog.    Hij zal je nooit verlaten!

3 Wilma van Tamelen

4 Spreuken 25 : 11 ‘Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal’ De kleine gouden appeltjes op de zilveren schaal geven aan dat niet alleen in de grote, maar ook in de kleine dingen, we elkaar mogen bemoedigen en de juiste woorden van onschatbare waarde zijn. De klok geeft geen exacte tijd - wijzers zijn weggelaten - omdat er geen vast tijdstip is van bemoedigen. Als gemeente mogen we deze schaal ter bemoediging van en met elkaar dragen om samen God te dienen. .

5 Herma Knepper

6 Volmaakte liefde: Vader, Zoon, Geest Liefde van boven Liefde in de harten Volmaakte liefde aan het kruis En wij leven in gemeenschap Binnen de kerkmuren bemoedigende gemeenschap Buiten de kerkmuren mensen omarmd door de Geest vlammend in warme kleuren

7 Herma Knepper


Download ppt "Willy Koelewijn."

Verwante presentaties


Ads door Google