De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Belgian federal Treasury. 1. Organigram FOD FINANCIEN Algemene Administratie van de Thesaurie Financiering van de Staat en Financiële Markten Agentschap.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Belgian federal Treasury. 1. Organigram FOD FINANCIEN Algemene Administratie van de Thesaurie Financiering van de Staat en Financiële Markten Agentschap."— Transcript van de presentatie:

1 Belgian federal Treasury

2 1. Organigram FOD FINANCIEN Algemene Administratie van de Thesaurie Financiering van de Staat en Financiële Markten Agentschap van de Schuld Ondersteunende Dienst van de Schuld Juridische Dienst 9 personen: 5 vrouwen – 4 mannen 3 Nl/ 6 Fr

3 2. Wat doen wij? Reglementering, raadgeving, opmaken van contracten, beheer van geschillendossiers…. -In het kader van financieel recht met betrekking tot : Het beheer van de staatsschuld, De controle van de openbare instellingen, De strijd tegen het witwassen, Het beheer van de juridische aspecten betreffende de financiële en staatkundige crisis, De staatswaarborgen, De vertegenwoordiging van de Belgische Staat op internationale bijeenkomsten - Alle juridische opdrachten :

4 3. Wie zijn onze partners? Grote internationale banken NBB (Nationale Bank van België) FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ) CFI /FAG ( Cel voor Financiële Informatieverwerking / Financiële Actiegroep) Febelfin/ Assuralia Europese Commissie Europese agentschappen van de Schuld Internationale investeerders Kabinet van de Minister van Financiën

5 4. Wat hebben wij te bieden ? Aangenaam en gevarieerd werk in een internationale omgeving, Werk op een hoog niveau, Stevige vorming ( zowel in België als in het buitenland), Grote zelfstandigheid, Carrièremogelijkheden, Werk in Brussel

6 5. Wat verwachten wij van u? Uitgesproken interesse voor financiële rechten, Proactief, Nauwgezet, nauwkeurig, Flexibel, Leergierig, Onderhandelingsvaardigheden, Stressbestendig, Drietalig(FR/NL-EN)

7 5. Wat verwachten wij van u? Uitgesproken interesse voor financiële zaken; Proactief, Nauwgezet, strikt, Flexibel, Zin om bij te scholen, Onderhandelingskracht, Stressbestendig, Drietalig(FR/NL-EN)

8 Contact personen Alexandre De Geest Administrateur 0257/50457 alexandre.degeest@minfin.fed.be Marie-Louise Rossignon Adviseur 0257/47733 marielouise.rossignon@minfin.fed.be Filiz Korkmazer Internationaal Financieël Jurist 0257/82819 filiz.korkmazer@minfin.fed.be


Download ppt "Belgian federal Treasury. 1. Organigram FOD FINANCIEN Algemene Administratie van de Thesaurie Financiering van de Staat en Financiële Markten Agentschap."

Verwante presentaties


Ads door Google