De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn dat 5 leerlingen Schoolgeld krijgen, terwijl 8 leerlingen het nodig hebben. CFA/Schoolgeld helpt het gereformeerd onderwijs bereikbaar en betaalbaar te houden. Uw Schoolgeld maakt daarbij het verschil.

3 CFA/Schoolgeld beheert een fonds vanuit een brede achterban van het gereformeerd onderwijs. CFA/Schoolgeld verstrekt tegemoetkomingen in de vervoerskosten met het openbaar vervoer voor leerlingen van en naar het gereformeerd voortgezet onderwijs of basis/speciaal onderwijs waar het gaat om langere reisafstanden. Het streefbedrag dat CFA/Schoolgeld daarvoor jaarlijks wil ophalen, is € 450.000,–

4 Het fonds wordt gevuld door giften, donaties, legaten en collecten. Hiermee kan CFA/Schoolgeld vele honderden kinderen en ouders helpen. Helpt u mee? Uw bijdrage is welkom op IBAN NL29INGB0005350018 t.n.v. Stichting CFA, Zwolle. Kijk voor meer informatie op onze website: www.cfaschoolgeld.nl


Download ppt "Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google