De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij de dialoogbijeenkomst Introductie gastvrijheid Gastvrij in de zorg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij de dialoogbijeenkomst Introductie gastvrijheid Gastvrij in de zorg."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij de dialoogbijeenkomst Introductie gastvrijheid Gastvrij in de zorg

2 Doelen van deze bijeenkomst Nabespreken van: o De doelen van het traject. o Introductie module en open vragen / huiswerkopdrachten. Onderwerpen o Vakbekwaamheid / bewogenheid / empathie. o Gastvrijheid is perceptie, is een verhaal. o Leren over Gastvrijheid van anderen. Voorbereiden: opdracht recensent zijn. Actieplanning: het afdelingsplan.

3 De doelen van het traject Uitkomst van de meting / startbijeenkomst. Maak hier een korte samenvatting van de doelen.

4 Startvragen 1. Zijn er vragen die je bijgebleven zijn? 2. Zijn er gebeurtenissen van de afgelopen tijd op het gebied van gastvrijheid die je bijgebleven zijn?

5 Resultaten module Zet hier de vragen die je gekozen hebt.

6 De Dialoog

7 Gastvrijheid is: vakbekwaamheidhoffelijkheid bewogenheid

8 Gastvrijheid is een belevenis Steunkousen aantrekken tot een belevenis maken

9

10

11 Als je een zaal hebt met een goede internetverbinding, speel dan de film af.

12 Gastvrijheid is een verhaal, is perceptie Weet je waarom ze in het ziekenhuis die gordijnen dicht doen rond mijn bed? Als ik hem vertel waarom ik het gordijn dicht doe rond zijn bed…

13 Gastvrijheid: leren van anderen

14 Gastvrijheid: ideeën opdoen, ervaren 1 De dames THe gaan op zorgvisite Waar zou jij op letten als recensent? Opdracht: In de komende drie weken ga je met een maatje koffie drinken / op bezoek bij een andere organisatie. Je gaat observeren met de vraag: zijn ze hier gastvrij?

15 Gastvrijheid: ideeën opdoen, ervaren 2 De dames THe gaan op zorgvisite Afspraken over het bezoek Maak tweetallen: Bespreek met elkaar waar jij op zou letten. Zet dit op een observatielijst. (10 minuten) Hang alle observatielijsten op en bekijk of andere tweetallen observatiepunten hebben die jou inspireren. Voeg deze toe aan jouw lijst (10 minuten).

16 Gastvrijheid: ideeën opdoen, ervaren 3 De dames THe gaan op zorgvisite Presentatie van de observatie Volgende dialoogbijeenkomst Ieder tweetal krijgt een minuut om te vertellen wat ze waargenomen hebben. Je kunt: -vertellen -een beeld presenteren (afbeelding, poster) -nadoen (minitoneelstukje).

17 Wat kan je in Module …….verwachten? Zet hier de onderwerpen die je kiest voor de volgende dialoogbijeenkomst.

18 Afronding en evaluatie Het afdelingsactieplan Slot: Heb je antwoord op je vragen gekregen? Wat doen we de volgende keer hetzelfde, wat mag een volgende keer anders? Wat is je persoonlijk voornemen, wat ga je doen?

19 Bedankt voor je aandacht en veel succes met Gastvrijheid in de zorg


Download ppt "Welkom bij de dialoogbijeenkomst Introductie gastvrijheid Gastvrij in de zorg."

Verwante presentaties


Ads door Google