De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Anita Lohman & Bert Bouwhuis

Verwante presentaties


Presentatie over: "Anita Lohman & Bert Bouwhuis"— Transcript van de presentatie:

1 Anita Lohman & Bert Bouwhuis
Hoe werkt Studiekit, de app van Noordhoff Uitgevers voor het voortgezet onderwijs? Anita Lohman & Bert Bouwhuis

2 Wat is Studiekit? Studiekit is de app binnen VO te gebruiken op een tablet (Ipad en Samsung tablet) waardoor boeken offline te gebruiken (alle methoden van NU) Studiekit is de ideale boekvervanger, de digitale leeromgeving is de ideale rijke leeromgeving Wat is Studiekit niet Een interactieve leeromgeving.

3 Impressie app Getal & Ruimte
Opdracht is nog in ß- fase, nadelen: audio filmpjes werkt nog niet op ipad vooruitspoelen in filmpje gaat nog niet filmpje vergroot nog niet sommige opdrachten hebben soms onvoorspelbaar gedrag Wat kan straks wel? Powerpoints downloadbaar als bron Bij G&R worden alle Powerpoints samen in zip aangeboden Alle delen 1 en 2 zijn klaar

4 Studiekit functionaliteit
Navigeren Functionaliteit Notitities/Markering Naar de portal

5 Afsluitend Het digitale lesmateriaal is een integraal onderdeel van de methode. Docenten en leerlingen maken gebruik van één omgeving. Het is flexibel inzetbaar waardoor het erg geschikt is voor differentiatie. U kunt huiswerk plannen en de leerstof arrangeren. U kunt de uitwerkingen en antwoorden delen U kunt de voortgang van uw leerlingen volgen. U kunt eigen materiaal toevoegen en delen met leerlingen en collega’s van binnen of buiten de school.

6 Studiekit aanbod 2015/2016 Het digitale lesmateriaal bij Moderne Wiskunde 11e ed en Getal & Ruimte 11e ed zijn geschikt voor gebruik op laptop, desktop en tablet. U kiest zelf hoe u wilt werken.

7 Digitale leeromgeving:
via de browser op de desktop/laptop/tablet; opdrachten en applets; gerichte individuele proefwerkvoorbereiding (de oefentoets); automatisch gegenereerde oefenstof; gevarieerde, uitdagende en motiverende opgaven Instructie- en uitlegvideo’s. docent kan voortgang monitoren, taken inplannen, eigen materiaal inplannen.

8 Boeken en digitaal: u en uw leerlingen hebben toegang tot de digitale leeromgeving voor gebruik op de computer, laptop of tablet. Geheel digitaal: u en uw leerlingen hebben toegang tot de de digitale leeromgeving + toegang tot de app Studiekit Methodelicentie: bepaal zelf uw ideale vorm.

9 Studiekit Voordelen van een app:
(offline) de beschikking over gedownloade boeken; Notities en markeringen kunnen maken Snel schakelen tussen boeken online toegang tot opdrachten online toegang tot theorie en bronnen. Studiekit is de ideale boekvervanger, de digitale leeromgeving is de ideale rijke leeromgeving

10 Toekomstontwikkelingen
Moderne Wiskunde 11e editie en Getal & Ruimte 11e editie zijn volledig interactief te gebruiken op de tablet. De huidige editie is dit niet. Deze content blijft in flash/java en daarmee niet af te spelen op de tablet. Op basis van gebruikersfeedback en input van onze user groups gaan we verder met de ontwikkeling en verrijking van onze digitale leeromgeving. We blijven Studiekit aanbieden als afspeelomgeving voor onze ‘platte’ ebooks.


Download ppt "Anita Lohman & Bert Bouwhuis"

Verwante presentaties


Ads door Google