De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet presentatie: Waarom een nieuwe editie? Wat is er verbeterd in de 10 e editie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet presentatie: Waarom een nieuwe editie? Wat is er verbeterd in de 10 e editie?"— Transcript van de presentatie:

1

2 10 e editie voor de Tweede Fase Welkom!

3 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet presentatie: Waarom een nieuwe editie? Wat is er verbeterd in de 10 e editie? -Algemeen -Per stream Arrangement en kosten NB: - Meer over docenten- en leerling-ICT van de 10 e editie in de 2 e ronde

4 10 e editie voor de Tweede Fase Waarom een nieuwe editie? 2007–2015: anders 8 jaar dezelfde boeken Programma nu wel helemaal duidelijk Veel verbeterpunten (straks meer: algemeen en per stream) Technologische ontwikkelingen (meer in 2 e ronde)

5 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Algemeen: Algebraïsche vaardigheden keren regelmatig terug en worden beter onderhouden, bv in Voorkennis-paragraaf. Betere aansluiting op de examenpraktijk; in de laatste delen uitgebreide examentraining. Evenwichtiger opbouw van de lesstof: veel herhaling in het examenjaar. Sterk verbeterde docenten- en leerling-ict. Nieuw en voordelig geprijsd arrangement.

6 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo A: Kansrekening meer toegesneden op de examenpraktijk. Vaardigheden in het werken met de GR worden beter onderhouden. Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

7 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening meer toegesneden op de examenpraktijk.

8 10 e editie voor de Tweede Fase -Vaardigheden in het werken met de GR worden beter onderhouden.

9 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

10 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

11 10 e editie voor de Tweede Fase -Inhoudsopgave havo A deel 3 H 9 en 10

12 10 e editie voor de Tweede Fase -Inhoudsopgave havo A deel 3 H 11 en 12

13 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo B: Nieuwe stof zoveel mogelijk in de delen 1 en 2. Daardoor in deel 3 veel herhaling en ruimte voor examentraining. Voorzichtiger opbouw van de meetkunde. Meer rekening gehouden met het vak natuurkunde.

14 10 e editie voor de Tweede Fase -Nieuwe stof zoveel mogelijk in de delen 1 en 2. Daardoor in deel 3 veel herhaling en ruimte voor examentraining.

15 10 e editie voor de Tweede Fase -Voorzichtiger opbouw van de meetkunde.

16 10 e editie voor de Tweede Fase -In deel 3 veel ruimte voor examentraining.

17 10 e editie voor de Tweede Fase -Veel ruimte voor examentraining.

18 10 e editie voor de Tweede Fase -Veel ruimte voor examentraining.

19 10 e editie voor de Tweede Fase Veel ruimte voor examentraining.

20 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo D: Aparte delen havo wiskunde D vanaf klas 4. Kansrekening en statistiek aangepast aan havo. Meetkunde meer met vectoren en minder theoretisch. Betere ondersteuning van wiskunde B.

21 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan havo.

22 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde meer met vectoren en minder theoretisch.

23 10 e editie voor de Tweede Fase -Betere ondersteuning van wiskunde B.

24 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo A/C: Meer differentiatie in de combinatiedelen 1 en 2 en betere afstemming van de hoofdstukken in de delen 3 en 4. Opbouw lesstof aangepast aan definitief programma. Algebraïsche vaardigheden vanaf klas 4. Ook keuzeonderwerp bij wiskunde C.

25 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer differentiatie in de combinatiedelen 1 en 2 en betere afstemming van de hoofdstukken in de delen 3 en 4.

26 10 e editie voor de Tweede Fase -Opbouw lesstof aangepast aan definitief programma.

27 10 e editie voor de Tweede Fase -Algebraïsche vaardigheden vanaf klas 4.

28 10 e editie voor de Tweede Fase -Ook keuzeonderwerp bij wiskunde C.

29 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo B: Betere spreiding van de algebraïsche vaardigheden. Algebraïsche vaardigheden meer in een context geplaatst. Meetkunde is meer gefaseerd aangeboden. Regelmatig gebruik van het programma GeoGebra.

30 10 e editie voor de Tweede Fase -Betere spreiding van de algebraïsche vaardigheden.

31 10 e editie voor de Tweede Fase -Algebraïsche vaardigheden meer in een context geplaatst.

32 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde is meer gefaseerd aangeboden.

33 10 e editie voor de Tweede Fase -Regelmatig gebruik van het programma GeoGebra.

34 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo D: Aparte delen vwo wiskunde D vanaf klas 4. Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo. Meetkunde meer met vectoren. Enkele uitdagende onderwerpen opgenomen. Andere opzet complexe getallen. Limieten en asymptoten naar voren.

35 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo.

36 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo.

37 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde meer met vectoren.

38 10 e editie voor de Tweede Fase -Enkele uitdagende onderwerpen opgenomen.

39 10 e editie voor de Tweede Fase -Andere opzet complexe getallen.

40 10 e editie voor de Tweede Fase -Limieten en asymptoten naar voren.

41 Rekenen voor de Tweede Fase Rekenboek -Voldoet aan referentieniveau 3F -Behandelt alle vier domeinen -Differentiatie in ‘geen wiskunde’ en wiskunde A, C en B -Theorie en veel oefenopgaven -Kaal rekenwerk en veel contextopgaven Reken-ict -Presentatie in de 3 e ronde

42 10 e editie voor de Tweede Fase Arrangement De 10 e editie bestaat uit: Leerboeken (3 voor havo, 4 voor vwo) Uitwerkingenboek Antwoordenboek Docentenkit (daarover meer in de 2 e ronde) Leerlingenkit (daarover meer in de 2 e ronde) (de werkbladen en GR-handleidingen in leerlingenkit)

43 10 e editie voor de Tweede Fase Arrangement en kosten Aanschaf Leerlingenkit betekent prijsvoordeel: -Beschikking over alle digitale boeken in examenjaar. -Uitwerkingen of antwoorden digitaal voor elke leerling. -Geen aanschaf werkboeken en werkbladen, maar naar behoefte afdrukken. Prijzen* -Leerboek:€ 51,45 -Uitwerkingenboek:€ 14,95 -Antwoordenboek :€ 10,80 -Leerlingenkit:€ 12,90 -Docentenkit:€ 324,00 per sectie * Prijzen 2012

44 10 e editie voor de Tweede Fase Garantieregeling indien in 2015 een nieuw examenprogramma wordt ingevoerd.


Download ppt "10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet presentatie: Waarom een nieuwe editie? Wat is er verbeterd in de 10 e editie?"

Verwante presentaties


Ads door Google