De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de."— Transcript van de presentatie:

1

2 Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de buren het een heel leuk idee om een dia reportage te maken. Ps. je hoeft niets te doen alle dia’s komen zo voorbij.

3 Dit is de buurman. Hij was tot voor kort een graag geziene collega bij de Ergon en wel op de patat puntzak vouwerij. Tot dat de patat puntzak vouw machine ontplofte.

4 Buurvrouw n Hier zie je onze buurvrouw. Altijd in voor een grapje.

5 Ze hebben zes gezonde zonen echte Hollandse kerels ! n Gustaaf is de jongste en hij is helemaal gek van Pokemon. Zo erg dat hij er zelfs is op gaan lijken!

6 Nummer 2 n Harrie met zijn vrouw (tevens zijn nichtje) Gerda

7 Douwe ! n Dit is haar lievelings zoon”Douwe“ volgens de buurvrouw heef hij last van een zeldzame huidziekte. Op de volgende dia zie je zijn schattige vrouw.

8 Barbara n Barbara, en voor vrienden Barbie.

9 Henkie n Met Henkie is het altijd dolle boel, helaas is zijn darmflora al jaren niet helemaal in orde. Maar daar heeft hij goed mee leren leven!

10 Henkie n Henkie in actie!

11 Herman n Op zijn werk noemt iedereen Herman (de Puist). Dit is niet zo leuk voor Herman, maar gelukkig heeft zijn vriendin Diane niet zo’n lelijke puist op haar neus.Kijk maar.

12 Diane n De altijd vrolijke Diane.

13 Bob n Bob is het genie van de familie, hij had zijn IHNO diploma al na negen jaar te pakken. Hij heeft ook een heel succesvolle uitvinding gedaan kijk maar op de volgende dia.

14 Wow ! n This is it

15 Nora n Hun jongste dochter Nora tevens de nog laatst levende new kids on the block fan.

16 Truus n Dochter Truus en op de volgende dia zie je haar man Umberto hij is de enige van de familie die niet in het ziekenfonds zit.

17 Umberto n Bij elk familie feestje goed voor een vrolijke noot.

18 Samanta n Sam het sexy gedeelte van de familie………… ………………… ………………… ………………… ………………… …………..Sorry verkeerde foto.

19 Sam n Zo dit is beter.

20 Tot de volgende keer. n Familie spreuk “als iedereen zijn plaats weet kunnen er geen misverstan den zijn”


Download ppt "Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de."

Verwante presentaties


Ads door Google