De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Multiplatform Publishing: tête-à-tête met Red5 de ontwikkelaars van het nieuwe uitgeefconcept van Mediafacts.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Multiplatform Publishing: tête-à-tête met Red5 de ontwikkelaars van het nieuwe uitgeefconcept van Mediafacts."— Transcript van de presentatie:

1 Multiplatform Publishing: tête-à-tête met Red5 de ontwikkelaars van het nieuwe uitgeefconcept van Mediafacts

2 Red5 Remco Verhoef, owner Bestaat 5 jaar, opgericht in 2007 Vestigingen in Woerden en India Leverancier van ICT totaaloplossingen Gespecialiseerd in software voor uitgeverijen Treed op als technische partner Hosting, consultancy en support Een greep uit ons werk: –Tablet publishing –App development –Web development Standaard producten en maatwerk oplossingen Praktische benadering, nauwe betrokkenheid Hogwaardige technologische en specialistische kennis Staan garant voor uptime en performance.

3 Quote “ Wat lijkt software ontwikkelen toch veel op artikelen schrijven en bladen maken. Van werken met deadlines en requirements tot het over de muur smijten van code (tekst) bij de testers (de eindredactie). Zelfs de beroepsziekten komen aardig overeen. Journalisten en software- ontwikkelaars: geef ze ruim de tijd en ze steken pas echt de handen uit de mouwen als de deadline dringt. En als ze wel op tijd klaar zijn, dan gebruiken ze de resterende tijd om hun product nog mooier te maken dan nodig is. Journalisten en softwareontwikkelaars zijn, om zo te zeggen, net mensen…“

4 De vragen Op basis van een klein marktonderzoek, gehouden door Mediafacts, zijn de navolgende vragen als meest actueel en prangend genoemd; Schroom niet om andere vragen die bij u leven te stellen. Deze kunt u ook achteraf stellen bij ons op STAND 13.

5 De vragen Hoe breng ik content vanuit een bron naar multichannel platforms? Hoe maak ik kostenefficiënt aantrekkelijke apps? met eenvoudig beheer van content en opmaak? Standaard App of Maatwerk app? Een verrijkte bladerbare print editie of iPad only magazine? Welk verdienmodel? Wat is invloed van HTML5? Wat betekend dit voor mij Hoe kan ik succesvol outsourcen en offshoren?

6 Bedankt voor uw aandacht Remco Verhoef Red5 b.v. Woerden T: +31-(0)88 - 888 55 00 Remco.verhoef@red5.nl

7 Stand 13 Kom langs op STAND 13 voor uw eigen tête-à-tête en ontvang een Pim Pam Pad

8 Consultancy Development Hosting


Download ppt "Multiplatform Publishing: tête-à-tête met Red5 de ontwikkelaars van het nieuwe uitgeefconcept van Mediafacts."

Verwante presentaties


Ads door Google