De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's."— Transcript van de presentatie:

1 SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's echt uit de plek waar de jongens hun ding erin stoppen?"     "Ja, lieverd," antwoordt de moeder, opgelucht dat haar dochter zich zo op haar gemak voelt dat ze vragen over seksualiteit durft te stellen.          "Maar mam, als ik dan een baby krijg," vervolgt het meisje op ongeruste toon, "zit mijn beugel dan niet ontzettend in de weg?"         PIJNLIJK

2 Twee vrouwen spelen op zondagmorgen een partijtje golf
Twee vrouwen spelen op zondagmorgen een partijtje golf.          Op zeker moment slaat de ene vrouw de bal behoorlijk uit de richting.        Het is zelfs zo erg dat ze enkele honderden meters verder een man raakt.         Vlug springen ze beiden in het golfkarretje om te zien hoe erg het eigenlijk is.         Aangekomen bij de man zien ze hem kreunend met zijn twee handen tussen zijn benen tastend.         Zij vliegt in actie: ze doet de man zijn broek los, schiet met haarhanden in zijn slip en begint zachtjes de man zijn ballen te masseren.          De man kalmeert een beetje, de vrouw vraagt: "Helpt dit een beetje?"          "Ja", zegt de man, "het is heel fijn, maar mijn duim doet nog behoorlijk pijn .."

3 BEDPROBLEMEN          Een man heeft in bed erge problemen met vroegtijdige zaadlozingen, hij besluit een dokter te raadplegen.          Hij vraagt de dokter om een oplossing voor zijn probleem.         "Wel" zegt de dokter“, probeer jezelf te laten schrikken precies vlak voordat je klaar moet komen. Dezelfde dag nog gaat de man naar een wapenwinkel en koopt een alarmpistool.         Thuisgekomen vindt hij zijn vrouw naakt in bed en onmiddellijk gaan ze aan de slag. Bezig met een standje 69 voelt hij het komen en vuurt zijn alarmpistool af...    De volgende dag gaat hij terug naar de arts en die vraagt: "Wel, hoe was het?" "Niet zo best" antwoordt de man, "toen ik het pistool afvuurde, beet mijn vrouw bijna 6 cm van mijn penis af, piste mijn gezicht vol en de buurman kwam uit de kast met zijn handen in de lucht."

4 KWAALTJES   Drie bejaarden zijn over hun gezondheid en kwaaltjes aan 't klagen De 70 jarige zegt: "Ik heb het volgende probleem: ik word elke morgen wakker om 7 uur, en het duurt dan nog zeker 20 minuten voordat ik kan plassen." De 80 jarige zegt: "Mijn geval is erger. Ik sta op om 8 uur en zit minstens een half uur te draaien en te keren voordat ik eindelijk kan poepen." De 90 jarige zegt: "Om 7 uur pis ik als een paard, en om 8 uur schijt ik als een beer." "Wel, wat is dan je probleem dan?" vragen de anderen. "Ik word pas wakker om negen uur!"


Download ppt "SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's."

Verwante presentaties


Ads door Google