De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Je werd te vroeg van ons weggenomen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Je werd te vroeg van ons weggenomen."— Transcript van de presentatie:

1 Je werd te vroeg van ons weggenomen.
RIP Michael …16 april 2005…. Je werd te vroeg van ons weggenomen. Geboren Op:

2 Prachtig te zien dat hij op zo’n jonge leeftijd om zijn kleine broertjes bekommerde en de fles gaf. Hij ging er dan echt voor zitten en zette door ondanks dat hij dreigde in slaap te vallen tijdens het geven van de fles. Op driejarige leeftijd ging hij twee middagen in de week naar de peuterspeelzaal om vervolgens toen hij vier was geworden naar de OBS de Cocon te gaan in Alkmaar noord. Vanaf die leeftijd was Michael zeer sterk geïnteresseerd in straaljagers. Toen al de F16. Als er één overvloog dan rende hij altijd naar buiten om hem na te zien. Helemaal mesjokke ervan en hij zei toen al ik wil later, als ik heel groot ben, piloot worden. Michael doorliep de school en wilde ook al op heel jonge leeftijd op voetbal. Eerst als speler maar later als keeper. Zijn talent bleef niet onopgemerkt. Keeper zijn, heeft hij volgehouden tot zijn 13e maar vond het niet leuk meer omdat hij elk seizoen in een ander team werd geplaatst. Je moet er ten slotte wel plezier in hebben. Later ging hij naar de scouting waar hij veel meer plezier beleefde en wel met zijn vrienden kon blijven omgaan. Na zijn lagere school ging hij naar het Jan van Scorel college, alwaar hij een HAVO/VMBO opleiding ging doen. Hij slaagde hiervoor toen 17 jaar was. In de periode van de middelbare school ontwikkelde Michael zich tot een vooruitstrevende persoonlijkheid. Hij was overal in geïnteresseerd

3 Michael en z’n broertjes

4 Zo mocht hij graag in de keuken staan en helpen met koken
Zo mocht hij graag in de keuken staan en helpen met koken. Ook kon hij zelfstandig al aardige maaltijden klaar maken. Michael had ook zijn verantwoordelijkheden. Dacht aan iedereen en was bovenal heel sociaal. Wanneer er ergens een conflict was wist hij het wel op te lossen. Michael vormde overal vrienden om zich heen. Bij de scouting, op school en op straat. Overal had hij heel veel vrienden. Het was altijd lachen, het bleef natuurlijk een jongen die ook zijn streken had. Maar wel hele leuke en spannende . Zo wilde hij na een stuk lopen in de winter (met vrienden) een stukje afsnijden. Hiervoor moest hij op een kanaal over het ijs. Na enkele meters ging dit al snel over in ijsschotsje lopen, dit tot grote hilariteit van zijn vrienden. Met droge voeten kwam hij inderdaad aan de overkant aan.

5 Michael We missen je Het is 2 jaar geleden dat je overleden bent. Geboren op: Gestorven op:

6 Ook tijdens de vakanties in Frankrijk verzamelde hij altijd veel vrienden en vriendinnen om zich heen. Zo organiseerde hij (terwijl het van de gemeente niet mocht) altijd kampvuuravonden. Dit deed hij zo goed dat het werd gedoogd. Vele avonden heeft hij daar samen met zijn broers en vrienden veel lol gehad. Ook gingen ze overdag veel met de surfplanken weg. Het verbaasde ons dan ook niet toen ze op een keer terug kwamen en doodleuk vertelden dat de Gendarmerie achter hun aanzat omdat zij op de rand van een stuwdam hadden gelopen.

7 Michael in het ziekenhuis toen hij pas werd opgenomen

8 Ook had Michael eens een saaie leraar die hem wiskunde gaf op het VMBO
Ook had Michael eens een saaie leraar die hem wiskunde gaf op het VMBO. Hij wilde eens serieus geworden door deze man. Maar dat ging maar niet. Michael besloot een geintje met deze man uit te halen en sloot een weddenschap af met zijn vrienden, dat hij in de eerste de beste les uur iets zou gaan doen met de leraar. Terwijl alle klasgenoten in de klas gingen zitten, liep Michael naar de leraar toe en ging achter hem staan. Hij vroeg aan hem of hij tegen een geintje kon. Voordat hij kon reageren plette Michael enkele Cherry tomaatjes over de kale kruin van deze leraar. U kunt begrijpen dat de klas in één klap vlak lag van het lachen. Michael mocht het lokaal verlaten (gek hè). Toen Michael naar de directeur moest en hem de situatie uitlegde kon ook hij zijn lach niet verbergen.

9 Laptops voor het Michael-Wing-system

10 Michael had lef en was dus ook wel eens ondeugend
Michael had lef en was dus ook wel eens ondeugend. Michael lag net enkele dagen in het Vu ziekenhuis en aan de monitor. Zijn moeder kreeg een snoepje en verslikte zich bijna, dit lonkte Michael naar een opmerking. Het gevolg was dat beiden in een schaterlach uitbarstten. Waar wij even geen rekening mee hielden was dat Michael aan de monitor hing en alle waardes in het rood liepen door zijn schaterlach. De verpleegsters die alleen de waardes konden aflezen in de zusterskamer, struikelden over elkaar heen om naar zijn kamer te komen. Die ogen daarna van de verpleegsters die op zijn kamer kwamen! Geweldig.

11

12 Wat te denken op deze kinderafdeling waar vele hele kleine kinderen lagen en dat er ineens een jongen ligt van 17 jaar met een lengte van Die dan simpel papieren vliegtuigjes op de gang gooide, net zolang tot de verpleegsters de vliegtuigjes op raapten in de hem gewenste houding. En natuurlijk onder grote hilariteit van hem. Michael was een vrolijke en positief ingestelde jonge vent. Het is dan ook verschrikkelijk dat hij de ziekte niet kon overwinnen. Het doet de familie en zijn vrienden heel veel pijn dat hij er niet meer is. Maar in gedachte leeft hij bij iedereen voort. Wij blijven hem gedenken en houden zijn ideeën in leven door voor vele kinderen in de ziekenhuizen en zorgcentra het Michael-Wing-system te realiseren. Michael Kenniphaas overleed op zaterdag 16 april 2005 in het Vumc te Amsterdam om uur! Jawel, op exact het zelfde tijdstip als zijn geboortetijd.

13

14 Michael zijn site


Download ppt "Je werd te vroeg van ons weggenomen."

Verwante presentaties


Ads door Google