De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verlaat Uden Bouwsystemen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verlaat Uden Bouwsystemen"— Transcript van de presentatie:

1 Verlaat Uden Bouwsystemen
Sloop OBS De Singel Te Schiedam

2 Inhoudsopgave Over Verlaat Sloop van het bestaande pand
Sloop en veiligheid: plan A en plan B Communicatie Planning Vragen / Opmerkingen ?

3 ”Verlaat is al 100 jaar dé specialist in duurzame huisvesting.”
Over Verlaat Een innovatief familiebedrijf met een passie voor bouwen De klant centraal zodat er vraag gestuurd wordt gewerkt Samenwerking met alle stakeholders staat centraal Maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt Een bedrijf met totaaloplossingen. (Design, Build, Maintain, Finance & Operate) Onze scholen onderscheiden zich door: Hoge kwaliteit en toekomst bestendig vastgoed Korte bouwtijd door prefabricage van onderdelen Minder overlast in de buurt door slimme bouwtechniek Korte levertijd, dus wij zijn op tijd klaar! ”Verlaat is al 100 jaar dé specialist in duurzame huisvesting.”

4 Sloop van het bestaande pand
Noodzakelijk vanwege Paalrot aan de bestaande fundering, hierdoor verzakt het pand en levert dit gevaar op voor de omgeving Het huidige pand zou zelfs na renovatie de onderwijsvisie onvoldoende kunnen faciliteren en biedt te weinig ruimte voor de plaatsing van het beoogd aantal kinderen van 0-12 jaar ”Wij denken anders, dus wij werken anders.”

5 Monitoring van de omgeving
Er zal in dialoog met de betrokkenen door een onafhankelijke partij een nul meting worden gedaan Opname voor start van de sloop Opname bij einde sloopwerkzaamheden Opname bij einde bouwactiviteiten Daarbij wordt een bouwkundige opname gedaan De gebreken worden digitaal vastgelegd De gegevens komen online beschikbaar Borgen van zekerheid

6 Te monitoren belendingen
Oog voor de omgeving

7 Veiligheid boven alles
Sloop en veiligheid Het slopen van het bestaande pand zal overlast veroorzaken, deze overlast willen wij in dialoog met de buurt tot een minimum beperken; Na een uitgebreide inventarisatie is gebleken dat er in het bestaande gebouw asbest aanwezig is. Dit levert geen direct gevaar op voor de omgeving. Voor aanvang van de sloop wordt het asbest gesaneerd. Hiermee is een veilige sloop gewaarborgd Het zal gebouw nauwkeurig worden losgekoppeld van de omliggende bebouwing, daarna zal het gebouw mechanisch gesloopt worden; Ten behoeve van de veiligheid gedurende de sloop zijn er een tweetal plannen ontwikkeld ten behoeve van het bouwverkeer: Dit zijn voorstellen die nader besproken moeten worden met verkeershandhaving, het bevoegd gezag en de direct betrokkenen Veiligheid boven alles

8 Verkeerscirculatie optie A

9 Verkeerscirculatie optie B

10 Communicatie Gedurende zowel de sloop als de nieuwbouw verschillende
mogelijkheden om contact op te nemen met Verlaat Uden: Via kan er een formulier worden ingevuld en direct worden verzonden aan Verlaat waarop u uw vraag en/of klacht kunt weergeven; Via kan via een bericht een vraag en/of klacht rechtstreeks worden ingediend bij Verlaat; Via kan er rechtstreeks telefonisch contact worden opgenomen met Verlaat om uw vraag en/of klacht kenbaar te maken; Nummer van de Projectleider volgt Via kunt u uw vraag en/of klacht ook indienen door middel van een faxbericht.

11 Planning Week nr Activiteit 42 Bewonersbijeenkomst 42 - 46
Sloopmelding bij de gemeente Schiedam (4 weken voor start Sloopwerkzaamheden) en overleg over plan van aanpak (Gemeente en Omwonenden) Uitvoering Sloopwerkzaamheden (ca. 8 weken exclusief kerstperiode einde omstreeks )

12 Korte pauze

13 Vragen / opmerkingen ?

14 Dank voor uw aandacht Namens Gerald Sterkenburg
Verlaat Uden Bouwsystemen Liessentstraat AH, Uden Tel: “Uw bouwpartner voor nu en voor de toekomst.”


Download ppt "Verlaat Uden Bouwsystemen"

Verwante presentaties


Ads door Google