De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een vrouw koopt zich een luxe auto, natuurlijk boordevol electronica. Als zij de radio (volgens de verkoper hét neusje van de zalm) wil aanzetten komt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een vrouw koopt zich een luxe auto, natuurlijk boordevol electronica. Als zij de radio (volgens de verkoper hét neusje van de zalm) wil aanzetten komt."— Transcript van de presentatie:

1 Een vrouw koopt zich een luxe auto, natuurlijk boordevol electronica. Als zij de radio (volgens de verkoper hét neusje van de zalm) wil aanzetten komt er geen kik uit de super-de-luxe luidsprekers, en verontwaardigd keert zij meteen terug naar de garage...

2 "Hoor eens," zegt ze tegen de verkoper, “Die radio doet het niet… er komt niks uit..." "Toch wel mevrouwtje," is het antwoord, "maar het ding is voice-controlled, dat betekent dat u'm met uw stem moet bedienen." "Met mijn stem ??? Hoezo met m'n stem ?" "Ik zal het even demonstreren…" zegt de verkoper.

3 De man gaat in de wagen zitten en zegt, met een klare en duidelijke stem : "IGLESIAS"

4 Uit de luidsprekers komt een robotachtige stem, met de vraag : "Enrique of Julio ?" Waarop de verkoper zegt : "Julio" en meteen weerklinkt 'Quiereme Mucho' uit de 16 luidsprekers...

5 Verrukt over haar nieuwe speeltje, rijdt de dame de garage weer uit, en wil zelf natuurlijk meteen ook iets uitproberen… Dus zegt ze tegen haar radio : "Elvis !"

6 Waarop het stuk vernuft vraagt : "Costello of Presley ?" En de dame : "Presley !" … een fractie van een seconde later schalt 'Jailhouse Rock' door de speakers …

7 Nog steeds in verrukking door de wonderen van de technologie geniet de vrouw volop van haar ritje, en gaat automatisch langzamer rijden om zo veel mogelijk te kunnen genieten… Maar op het ogenblik dat zo'n wegpiraat, die zich met z'n SUV almachtig waant, haar bijna ramt brult ze automatisch : "Kl**tzak… !"

8 En de radio vraagt : "Bin Laden of Bush ?"

9 Groetjes van Peter


Download ppt "Een vrouw koopt zich een luxe auto, natuurlijk boordevol electronica. Als zij de radio (volgens de verkoper hét neusje van de zalm) wil aanzetten komt."

Verwante presentaties


Ads door Google