De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen."— Transcript van de presentatie:

1 Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen tussen 2 onderwerpen : een huis voor altijd of Ten aanval

2 Dit was ten aanval (filmpje)

3 Uzelf goed beschermen!(filmpje2)

4 Allemaal goed getraint!

5 AAAAAAAHHH!!!

6 Goede leger!!!

7 En lachen naar het vogeltje!

8 En dit een huis voor altijd (filmpje)

9 Interessant!!!! Interessant!!!!

10 MOOOIII!!!!!

11 En dan voorlezen!

12 Mooi gedaan!!! Mooi gedaan!!!

13 En op het laatst nog een aandenking aan Tongeren!

14 En de laatste aandenking!

15 HOOOOOO waarom is dat zo snel voorbij!!! Dat was echt suuper leuk! Maar nu zijn we aangekomen aan een ander avontuur en dat is…… De verjaardag van meester Rik, Benny en Juliane!!! Dat was suuuuper leuk!!! Kijk maar!!

16 We mochten iets doen zoals: Een dansje of een liedje zingen voor de meester wat wij ook hebben gedaan. We mochten ook een spelletje spelen en ook nog eens een verrassing van de meester en dat was …… Overheerlijke wafels!!!

17 Dit zijn de groepje die heeft gedanst (filmpje)

18 En deze meisjes hebben gezongen

19 En spelletjes spelen natuurlijk

20 En dit

21 En tekeningen voor de meester

22 En een prachtig versierd bord

23 En dit waren de kaartjes voor de meester

24 HHOOOOOOO zo leuk was dat!!! Maar dat moeten we nu achter de rug laten en nu gaat het over…. DE FILIPPIJNENATELIER!!!!!

25 Wat we deden! We kregen dan een boekje die heet de kasama. En we hadden geleerd over de Fillipijnen. En om ons project af t emaken zijn we naar Bokrijk geweest om…… zelf eens proberen te leven als de echte Filippino’s en, Filippina’s!!!!!

26 We deden elke morgen de traditionele vlaggengroet.

27 Bezig in onze kasama!

28 En dan zelf leven als de fillipijners. We gingen toen met de auto’s naar bokrijk. Daar gingen we zogezegd naar de luchthaven. En zijn we van zaventem naar Manilla gevlogen. De reis duurde ongeveer 12 uur. En we waren er.

29 Voordat we naar binnen kwamen…. Voordat we naar binnen kwamen kreeg iedereen een nummer. Die nummers betekende bij welke groep je zit. Als je een nummer van 1-8 had was je bij de vissers. Had je van 9-12 was je boer. En van 13-18 was je een stedeling. En ik had nummer 16. Dus een stedeling. Ik was suuper blij!

30 Dit zijn de boeren

31 Dit zijn de vissers

32 De stedelingen

33 En toen…… Kregen we elk een andere naam ik was Amanda. En we kregen een gids mee. Zij laat ons ons stadje zien en verdeelde de taken. Ik had een hotel, en daar konden ze kleren verhuren. En ik had ook een nagelstudio.

34 Dit is de hotel

35 Dit was een klein winkeltje op straat.

36 Een karaoke-bar

37 Een sapjestent

38 En er gebeurde…. Er gebeurde van alles in de stad. Maar toen was het opeens suuuper druk. Een lange rij bij mijn nagelstudio en verkleed huur. Iedereen wou mooi zijn voor de fiësta.

39 Die heeft casey georganiseerd En ook iets lekkers gegeten en dat was …… HALO HALO

40 En de fiësta afsluiten met de tiniklingdans kijk maar!!! Tiniklingdans vanaf minuut 6.45


Download ppt "Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen."

Verwante presentaties


Ads door Google