De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”"— Transcript van de presentatie:

1 Werken in K.U.Loket Syllabi

2 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”

3 2 Klik op de link “achtergrond informatie bij de nieuwe syllabi” voor meer uitleg. Status: zie verder EVA (nummer heeft een 2 op de tweede positie). OPO (nummer eindigt op hoofdletter). Eén of meerdere OLA’s (nummer eindigt op kleine a). Klik op “wijzigbaar” om de syllabus- onderdelen van OPO, OLA of EVA aan te passen voor het huidig academiejaar. Een syllabus wordt altijd slechts voor één academiejaar aangemaakt. U kan zelf uw syllabus kopiëren naar een volgend academiejaar. Als u dat niet doet, wordt de syllabus op het einde van het academiejaar automatisch gekopieerd.

4 3

5 4 Doorklikken

6 5 Klik op dit icoontje op een preview van de door u gewijzigde syllabus te zien. Doorheen de toepassing zijn er allerlei help-knopjes met extra informatie.

7 6 Hier kan tekst ingevuld of aangepast worden. Dit zijn opmaak- knoppen. De mogelijkheden zijn echter beperkt. Het nummer eindigt op een hoofdletter: dit is het OPO. Dit is de refresh-knop. Deze wordt best telkens gebruikt na het kopiëren van tekst uit een ander document om de opmaak te controleren (vooral bij opsommingen). Klik hier voor uitleg over de opmaak-knoppen. Klik op dit icoontje om de Engelse vertaling te wijzigen. Er verschijnt een pop-up venster. Als er nog geen vertaling bestaat, kiest u hier een taal om er één toe te voegen. Er verschijnt een pop-up venster.

8 7 Het principe (ook voor vertalingen) is bij elk vrij tekstveld in de syllabus-toepassing hetzelfde.

9 8 In het uitklapmenu kunnen achtereenvolgens meerdere mogelijkheden worden gekozen. Klik hier om een beginvoorwaarde toe te voegen. Er verschijnt een pop-up venster waarin u kan zoeken op vaknummer of vaktitel. Indien er reeds studiemateriaal of beginvoorwaarden aanwezig zijn kunt u die verwijderen, door op het vuilnisbakicoontje te klikken.

10 9 De tekstvelden werken op dezelfde manier als bij het OPO. In dit voorbeeld is nog geen vertaling van de inhoud voorhanden. Men kan er één toevoegen door een nieuwe taal te kiezen in het uitklapmenu en een tekst in te voeren via het pop-up venster. Hier moet de werkvorm aangeduid worden. Er is keuze uit een zeer uitgebreid uitklapmenu. Het nummer eindigt op een kleine a: dit is een OLA.

11 10 Dit is een vrij tekstveld voor eventuele toelichting. Modaliteit aan te vinken. Tijdstip aan te duiden in uitklapmenu. Evaluatie aan te duiden in uitklapmenu. Indien gewenst kunnen achtereenvolgens meerdere mogelijkheden worden toegevoegd. Verwijderen kan door op het vuilbakicoontje te klikken. Het nummer heeft een 2 op de tweede positie: dit is een EVA.

12 11 Uw wijzigingen: –voorlopig opslaan voor verdere verwerking OF –ter goedkeuring doorsturen naar de eindredacteur opmerking: –vanaf 15 juli nieuwe syllabi/programmaboek online. –de aanpassingen die u maakt, worden NIET meteen gepubliceerd op CWIS. Dit gebeurt pas de nacht nadat de eindredacteur zijn/haar goedkeuring heeft gegeven.


Download ppt "Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”"

Verwante presentaties


Ads door Google