De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle."— Transcript van de presentatie:

1 Branche gaming

2 Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle voorgaande AC-games bij elkaar en tegelijkertijd heeft Connor meer moves dan zijn collega’s uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Het hakken met de bijl, waarmee je ook musketten kunt blokken en speciale combo’s kunt maken, voelt bruut en meedogenloos. Tegelijkertijd is het oppassen geblazen met al dat vijandelijke schietgerei om je heen en is de A.I. van de vijanden goed op niveau. MINPUNTJES Soms lijkt het alsof de makers verder hadden willen gaan maar uit angst voor de fans toch maar gekozen hebben voor vertrouwde spelconcepten. Af en toe ziet het water er wat leeg uit en ook het grafische verschil tussen belangrijke personages en de inwisselbare stedelingen is in mijn ogen wat te groot. Ja, dit is een echt deel drie maar het maakt je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met de franchise. Al hoop ik dat Ubisoft die trukendoos bewaart voor de next-gen! Conclusie Wat heb ik enorm genoten van AC III. Dit is een stap voorwaarts voor de franchise die even vertrouwd als nieuw aanvoelt. Een beest van een game en een feest van een game!

3 Mijn reactie Ik heb dit spel gespeeld en hier is mijn review: Ik vond dit spel helemaal niet zo goed. Het verhaal had een rare lijn. Eerst ben je de vader waar je later pas achter komt. Dat duurt 6 hoofdstukken en dat vind ik gewoon te lang. Daarna ben je de hoofdrol speler die een assassin wil worden. Ik had het hele verhaal geen assassin gevoel. Bij versie 2 en brotherhood had ik dat wel want daar kon je assasins om hulp vragen. Hier had je alleen een slager en nog wat andere rare figuren. Verder zit in het hele spel er een rustig tempo op en het eind ongeveer de laatste 2/3 hoofdstukken lijkt het 2 keer zo snel te gaan. Conclusie Ik vond de game een beetje tegenvallen omdat ik een aantal dingen miste die er in de eerdere edities wel in zaten. Hoe de game is gemaakt was wel tof. Alleen het verhaal niet zo en dat vind ik erg belangrijk in een game.


Download ppt "Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle."

Verwante presentaties


Ads door Google