De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Speciale TRAPPEN in de wereld

Verwante presentaties


Presentatie over: "Speciale TRAPPEN in de wereld"— Transcript van de presentatie:

1 Speciale TRAPPEN in de wereld
MEI 2013 ZELF KLIKKEN

2 DUITSLAND Wurtzburg in Beieren Uit een sprookje van Hans Christian Andersen, donker en mooi, deze trap leidt tot een waterval waar jaarlijks veel toeristen gaan om gefotografeerd te worden.

3 ECUADOR De trap leidt naar een van de meest beroemde watervallen in Zuid-Amerika “Falls Pailon del Diablo”. Glad en vaak verloren in de mist, leidt het naar een prachtige uitzicht bevolkt door verschillende lokale vogels.

4 INDIA The Well of Chand Baori
INDIA The Well of Chand Baori. Enorme kuil gegraven in de tiende eeuw om het gebrek aan neerslag in de regio te verhelpen en het water voor lange periodes op te slaan. 3500 treden en 30 meter diep.

5 DUITSLAND Dresden Het Elbezandsteengebergte in Saksen.
Trap in steen gebeiteld in de 13e eeuw. De 487 treden werden gerestaureerd en uitgebreid in de 18e eeuw.

6 COLOMBIA Rots van Guatapé De rots is een authentieke stenen monoliet 220 meter.
De trappen zijn gebouwd met cement direct op de rots. Er zijn 702 treden naar de top.

7 HAWAII De Haiku Op het kleine eiland Oahu, is er deze buitengewone metalen trap van 3922 treden om te klimmen op een heuvel van 850 meter. Gemaakt voor de installatie van een antenne in Gemoderniseerd in de jaren '50, maar gesloten voor het publiek sinds 2007.

8 Peru Inca Trail. Een oude handelsroute tussen Cuzco en Machu Pichu
Peru Inca Trail. Een oude handelsroute tussen Cuzco en Machu Pichu. Het ruige terrein van de regio vereist te veel omwegen door de heuvels en bergen. Resultaat : kilometers, in sommige gevallen zeer slecht, zoals deze beroemde drijvende trap.

9 PERU Machu Pichu De trap is uitgehouwen in de rotsen voor de beklimming van de Machu Picchu (ongeveer 360 meter). Sommige delen van de klim zijn delicaat, omwille van smalle en geërodeerde treden. De beklimming duurt tussen 1 uur en 90 minuten. Slechts 400 bezoekers per dag zijn toegelaten en de toegang is gesloten vanaf 13 uur.

10 SPANJE (Baskenland) Bermeo De eindeloze trap, vastgeklampt aan de rotsachtige kust, leidt tot een kleine kerk van de Orde der Tempeliers uit de tiende eeuw. 231 treden om het heiligdom van St. John van Gaztelugatxe te bereiken. Men geeft (volgens sommige praktijken) aan de trap helende krachten tijdens de beklimming.

11 CHINA wenteltrap in de Taihang Mountains
CHINA wenteltrap in de Taihang Mountains. Wenteltrap van ongeveer 100 meter, recentelijk ontwikkeld om duizenden toeristen elk jaar aan te zetten om de schoonheid van de Taihang Mountains te bewonderen. Voordat u begint met de klim, worden bezoekers gevraagd om een ​​formulier te ondertekenen waarin staat dat ze geen hart- of longproblemen hebben en jonger zijn dan 60 jaar. Een smalle en metalen trap om u naar de hemel te leiden (zoals in het lied van Led Zeppelin).

12 EINDE Uit het Spaans vertaald door M@roes
Muziek : “On earth as it is in heaven”


Download ppt "Speciale TRAPPEN in de wereld"

Verwante presentaties


Ads door Google