De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Documentatie over Het Andes Gebergte Waar de Inca Bevolking Heeft Gewoond, En in Het Amazone gebied van Zuid Amerika.Door de Spanjaarden in 1532 verdreven.er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Documentatie over Het Andes Gebergte Waar de Inca Bevolking Heeft Gewoond, En in Het Amazone gebied van Zuid Amerika.Door de Spanjaarden in 1532 verdreven.er."— Transcript van de presentatie:

1

2 Documentatie over Het Andes Gebergte Waar de Inca Bevolking Heeft Gewoond, En in Het Amazone gebied van Zuid Amerika.Door de Spanjaarden in 1532 verdreven.er zijn nu nog alleen Ruine,s te zien,over deze bevolking in Peru! Musik Instrumental: Zamir-Panfluit. Elcondor Pasa.

3

4

5

6 Optre den voor de Toeri sten

7

8 Het Uitgestrekte gebied van de Amazone

9 Het ruige Andes Gebergte!

10 Maisvelden van nu. In de Andes Vally (Peru)

11 Prachtig Panorama uitzicht.

12 Toeristisch Trekpleister in Peru,Gemaakt door de Inca,sToeristisch Trekpleister in Peru,Gemaakt door de Inca,s Toeristisch trekpleister in Peru,Gemaakt door de Inca,s

13 Raadsel hoe de Inca,s dit hebben Gemaakt?

14 H e t 7 d e W e r e l d w o n d e r, D e C h i n e s e M u u r! De voormalige Inca Hoofdstad Machu picho Hoog in het Andes Gebergte

15

16

17 De heilige vally van de inca,s

18 Uitzicht over de heilige vally van de inca,s

19

20 Toeristen kijken naar een Condor !

21

22 krater inslag in Peru

23

24 ENDE


Download ppt "Documentatie over Het Andes Gebergte Waar de Inca Bevolking Heeft Gewoond, En in Het Amazone gebied van Zuid Amerika.Door de Spanjaarden in 1532 verdreven.er."

Verwante presentaties


Ads door Google