De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Resoc Leuven intro: De niet zo ver van mijn bed show Ik toon een aantal silhouetten. Kies er één uit op toeval. Stel je voor dat dit een collega of familielid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Resoc Leuven intro: De niet zo ver van mijn bed show Ik toon een aantal silhouetten. Kies er één uit op toeval. Stel je voor dat dit een collega of familielid."— Transcript van de presentatie:

1 Resoc Leuven intro: De niet zo ver van mijn bed show Ik toon een aantal silhouetten. Kies er één uit op toeval. Stel je voor dat dit een collega of familielid is. Steek je hand op als jouw silhouet oplicht.

2 Resoc studiedag Handicap en arbeid.

3

4

5

6

7

8

9 De niet meer zo ver van mijn bed show? Wie kent: Bekenden, familieleden, vrienden, die na hun geboorte geconfronteerd werden met beperkingen door een arbeidshandicap? (ex) medewerkers in huidig of vorige job die geconfronteerd werden met beperkingen door een arbeidshandicap? Het % personeelsleden met arbeidshandicap bij aanwerving in de organisatie waar jij werkt? % personeel met arbeidshandicap in de eigen organisatie? Wie werkt in de social profit?


Download ppt "Resoc Leuven intro: De niet zo ver van mijn bed show Ik toon een aantal silhouetten. Kies er één uit op toeval. Stel je voor dat dit een collega of familielid."

Verwante presentaties


Ads door Google