De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze."— Transcript van de presentatie:

1 Tom in Frankrijk Mathias Benoit

2 Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze in Orléans. Waar ze hun tent opzetten. Daarna gingen ze winkelen.

3 Ze aten nog vlug iets en dan kropen ze in hun slaapzak. ‘s Morgens moesten ze nog ontbijten. Daarna vertrokken ze naar Agen maar er was geen plaats meer dus hebben ze in Praessas gekampeert.

4 Het was een mooie camping met een speelplein, een zwembad, een meer met 2 glijbanen, een wandelbos, een café en een hondeparkoer. Ze hebben daar 4 nachten geslapen en dan hebben vertrokken ze naar Carcassone.

5 Carcasone was een mooie stad het was net een fort en in het midden was een kasteel. Ze hebben op de muur van de burcht gewandelt. Tom vond het heel leuk maar jammer dat ze maar een nachtje bleven want ‘s morgens vertrokken ze al naar Avignon.

6 Avignon was ook zo een burcht net als Carcasone. Ze hebben een flinke wandeling gemaakt in Avignon. Tom vond het heel leuk, gelukkig dat ze daar 6 dagen verbleven. Ze vertrokken naar Aix les Bains waar Tom het ook plezant vond omdat er een zwembad en een meer was.

7 Ze vertrokken naar Thionville het was bijna avond. ‘s Morgens vertrokken ze naar Smurfenland in Metz. De vakantie zat erop, Tom nam afscheid van Frankrijk.


Download ppt "Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze."

Verwante presentaties


Ads door Google