De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.samenvoorhaiti.nl. Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.samenvoorhaiti.nl. Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te."— Transcript van de presentatie:

1 www.samenvoorhaiti.nl

2

3

4 Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te bieden en te ondersteunen bij de wederopbouw van het getroffen gebied.

5

6

7

8 Ds. Point du Jour, directeur van partnerorganisatie AMG: ‘Het is zaak om zelf gezond te blijven, zodat we er voor anderen kunnen zijn. Ik ben innerlijk erg aangedaan en kan lang niet alles vertellen wat ik hier allemaal zie.’

9 www.samenvoorhaiti.nl

10

11 Foto’s: Jaco Klamer

12 HELP ONS HELPEN!

13 ‘Sommigen zeiden dat hij gek was geworden, weer anderen dat hij op zoek was naar hulp omdat men hem gezien had met een bebloed hoofd. Daarom gingen we naar hem op zoek. Toen we de moed bijna opgaven, hoorden we een luide schreeuw. Het was van Charlie die zijn gewonde zoon gevonden had.’ Eris de Labady, Port-au-Prince, Haïti

14 www.samenvoorhaiti.nl

15 gebed Haïti vraagt uw gebed: Voor nabestaanden van de overledenen; Voor slachtoffers die gewond en/of ontheemd zijn; Voor overheden en hulpverleners; Voor kerken in Haïti.

16 gift Haïti vraagt uw gift: giro 733 (Woord en Daad) giro 550 (ZOA-Vluchtelingenzorg) o.v.v. ‘aardbeving Haïti’

17 MEER WETEN? GA NAAR: SAMENVOORHAITI.NL


Download ppt "Www.samenvoorhaiti.nl. Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te."

Verwante presentaties


Ads door Google