De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Workshop Exquise Online

Verwante presentaties


Presentatie over: "Workshop Exquise Online"— Transcript van de presentatie:

1 Workshop Exquise Online
PROGRAMMA: Inleiding Context Verschil E.O.L. en Exact Globe Exquise Opdracht: Aanmaken verkoopfactuur in E.O.L. Opdracht: Inboeken Bankafschrift (afhankelijk van de tijd) Vragen / Opmerkingen Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.

2 Workshop Exquise Online
1 Inleiding Wander Hengst: ontwikkelaar en constructeur bij SPL Workshop Exquise in E.O.L

3 Workshop Exquise Online
2 Context: Beroepsproject Crediteurenadministratie gericht op uitstroom Financieel Administratief Medewerker voorbereidend op uitstroom Bedrijfsadministrateur Leerproject Exquise: KT 1,KT 3 en KT 4 (wp 2 en 3) 2 Examenprojecten Exquise

4 Verschil E.O.L. en Exact Globe ( Exquise )
Inloggen bij E.O.L.: zie procedure van SPL Aanmaken administratie Aanpassen administratie Importeren layout Verkoopfactuur Directe facturering in plaats van inboeken verkoopfacturen Mogelijkheid van Backups (3) voor de leerling Leerling kan overal werken Toezicht mogelijk als accountant voor de docent Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.

5 Workshop Exquise Online
4. Opdracht: Aanmaken verkoopfactuur in E.O.L. Aanmaken artikel en artikelgroep Artikel: Exquise Tea 2010: verkoopprijs € 10,92 inkoopprijs € 7,28 Aanmaken Verkooporder: klant: Kinderdagverblijf Pino aantal:120 stuks datum: Korting 5% Controleren Boekingsverslag Aanmaken Verkoopfactuur Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.

6 Workshop Exquise Online
5. Inboeken Bankafschrift afhankelijk van de tijd Boeken afschrift: afletteren openstaande posten Controle boekingsverslag Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.

7 Workshop Exquise Online
6. Vragen / Opmerkingen Ondersteuning: helpdesk SPL Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.

8 Workshop Exquise Online
Exact Online Start Exactonline.nl Inlogcode: plcursus…(gevolg door nummer) Wachtwoord: Cursist Kies, mocht dat nodig zijn, administratie 1 Exquise Start vanuit de Cockpit Ga naar Menu Verkoop Hier komen alle titels van de dia’s uit je presentatie te staan, bijvoorbeeld Wat doet Stichting Praktijkleren Voor wie is Stichting Praktijkleren Examenproducten Etc. Vormgeving De titel van een dia is altijd in Impact 36. De tekst is in Calibri, de lettergrootte ivm de leesbaarheid bij voorkeur minimaal 18, afhankelijk van de hoeveelheid tekst (vermijd grote hoeveelheden tekst op een dia, geef liever een mondelinge toelichting en schijf de toelichting die je bij je dia wilt geven hier, bij Notities.


Download ppt "Workshop Exquise Online"

Verwante presentaties


Ads door Google