De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Ik ben Peter. Ik ben 12 jaar en ik heb een beperking  Er is iets mis met mijn ledematen.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Ik ben Peter. Ik ben 12 jaar en ik heb een beperking  Er is iets mis met mijn ledematen."— Transcript van de presentatie:

1

2  Ik ben Peter. Ik ben 12 jaar en ik heb een beperking  Er is iets mis met mijn ledematen

3  Ik was 10 toen ik met vriendjes op oudejaarsdag ging spelen met vuurwerk. We waren gezellig aan het dollen totdat een van mijn vrienden een rotjesbom wilde maken.

4  Had ik dat nu maar niet gedaan. Ik stond er iets te dichtbij waardoor er een rotje tegen mijn broek aankwam en een rotje schoot in mijn mouw.

5  Mijn broek stond in brand en mijn jas schroeide heel snel weg. Voordat ik het wist had ik heel erge brandwonden. Ik ging met mijn ouders naar het ziekenhuis en ik kreeg gelijk hulpverlening.

6  Een deskundige keek naar mijn armen en benen en zei dat het ernstig was. Ik moest gelijk naar het brandwondencentrum.

7  Ik werd daar geopereerd en tijdens de operatie kwam er een complicatie. Mijn huid was niet sterk genoeg om aan elkaar gemaakt te worden. Ze moesten een stuk vel van mijn buik weghalen om het te maken.

8

9

10 De beperking- Als je iets niet goed kan door een stoornis of je kunt je niet normaal bewegen. De ledematen- Armen en benen. De hulpverlening- Iemand die je helpt. De deskundige- Iemand die veel van een onderwerp af weet. De complicatie- onverwacht probleem wat bij het vorige probleem op komt. Waarnemen- Alles wat je voelt, hoort, ziet, proeft en hoort. Erfelijk – Iets wat je doorgeeft aan je kinderen.


Download ppt " Ik ben Peter. Ik ben 12 jaar en ik heb een beperking  Er is iets mis met mijn ledematen."

Verwante presentaties


Ads door Google