De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Luca Knegtering 3dd

3 Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen werken.

4 Expirimenten: Ook vond ik het interessant om erachter te komen wat er gebeurd met je zintuigen als je andere zintuigen uitschakelt.

5 Verandering zintuigen:
Je smaak verandert als je niet kan ruiken. Je zicht verandert als je niet kan horen. Je gevoel word anders als je niet kan zien

6 Zintuigen: Als je bepaalde zintuigen uitschakelt merk je dat je je andere zintuigen meer moet gebruiken en je veel alerter moet zijn.

7 Voelen Ruiken Proeven Zien Horen

8 VOELEN:

9 Voelen: Door te voelen kan je een product goed leren kennen. Je voelt waaruit het is opgebouwd en de structuur.

10 Voelen: Belangrijk om goed te voelen is ook dat je het product kunt zien. Als je het product niet kan zien, denk je namelijk soms dat je iets heel anders voelt dan het in werkelijkheid is.

11 Voelen: Door te voelen aan een product bijvoorbeeld zeep raak je er vertrouwd mee en je ook zien waaruit het is opgebouwd en wat je ermee kan doen.

12 RUIKEN

13 Ruiken: Ik wil graag werken met geur, omdat geur kan effect hebben op je gemoedtoestand. Interessant vind ik ook dat je zonder reuk niet goed kan proeven.

14 Ruiken: Ik wil graag met bepaalde geuren gaan werken omdat elke geur een ander effect kan hebben op omgeving.

15 Ruiken: Geur kan bijvoorbeeld een rustgevend effect hebben. Bij een bepaalde geur kunnen de kinderen zich snel op hun gemak gaan voelen en rustig worden.

16 Ruiken: Door aangename geuren hopen we dat mensen een positieve associatie gaan krijgen bij ons product; zeep.

17 PROEVEN:

18 Proeven: Ook zou ik graag willen gaan werken met met eetbare producten die ook nog eens heel lekker ruiken.

19 Proeven: Ik wil dit graag doen omdat de geur van eten invloed heeft op de smaak ervan. Hier ben ik achter gekomen door met je neus dicht verschillende etenswaren te proeven.

20 Zuurstok, cola, sinasappel, chocola, honing, klaver.

21 ZIEN:

22 Zien: Ik wil graag werken met een natuurlijke, rustige omgeving. Ik heb hiervoor gekozen omdat als ik een rustige omgeving om me heen zie, dat ook een rustgevend effect heeft op mij.

23 Zien: Stromend water heeft een rustgevend effect op mij..ik denk dat dit komt doordat water oneindig is en je het altijd door ziet stromen

24 HOREN:

25 Horen: Door proefjes waarin we niet konden horen ben ik erachter gekomen, dat je ogen dan extra alert worden. Je gaat hierdoor meer om je heen kijken omdat je niet kan horen wat er om je heen gebeurt.

26 Horen: Ook kan geluid een positief effect hebben op de sfeer in een ruimte. Natuurlijke geluiden kunnen een rustgevend effect hebben.Hier wil ik dan ook graag mee werken.

27 Horen: Het geluid dat uit de natuur komt kan zorgen voor een rustgevend gevoel en een aangename omgeving.

28 The Soapshop in een notendop:
Schoon Water Zintuigen Vriendelijk grenzenloos Natuurlijk Exclusief

29 SOAP SHOP SOAP SHOP

30 We zien u graag verschijnen..

31 De SOAPSHOP Natuurlijke ingredienten in een natuurlijke omgeving.


Download ppt "Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen."

Verwante presentaties


Ads door Google