De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport. Wist U dat het er bij een tenniswedstrijd soms zo rustig aan toe gaat dat je soms de gedachten van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport. Wist U dat het er bij een tenniswedstrijd soms zo rustig aan toe gaat dat je soms de gedachten van."— Transcript van de presentatie:

1

2 Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport. Wist U dat het er bij een tenniswedstrijd soms zo rustig aan toe gaat dat je soms de gedachten van de toeschouwers kunt lezen ? Kijk maar......................!

3 Waarom zie ik er niet zo uit ? Shit, als mijn vriendin maar niet ziet, wat ik nu zie Man, wat hou ik toch van tennis! BITCH! Als ik ooit lesbisch zal worden, zou dit de reden zijn! Oh nu denk ik er weer aan, ik ben ook mijn slipje vergeten !!!! Jij naait vanavond niet makker !

4 Ik heb zo het gevoel dat iedereen me zit aan te gapen......


Download ppt "Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport. Wist U dat het er bij een tenniswedstrijd soms zo rustig aan toe gaat dat je soms de gedachten van."

Verwante presentaties


Ads door Google