De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

-Sectionale poorten - Automatisatie - Gevelbekleding - Renovatiewerken

Verwante presentaties


Presentatie over: "-Sectionale poorten - Automatisatie - Gevelbekleding - Renovatiewerken"— Transcript van de presentatie:

1 -Sectionale poorten - Automatisatie - Gevelbekleding - Renovatiewerken
P.M.Poorten -Sectionale poorten - Automatisatie - Gevelbekleding - Renovatiewerken

2 P.M.Poorten P.M.Poorten is één klein bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop en plaatsen van Sectionale Poorten . Alsook voor de automatisatie van binnen en buiten de gevel draaiende kantelpoorten , schuifhekken en draaihekken kan U bij ons terecht . P.M.Poorten werkt uitsluitend met kwalitatieve producten , dit samen met een perfecte montage garandeert U als klant een perfect geplaatst product waarvan U vele jaren geniet van zal hebben . Bekijk gerust even deze folder en ik ben zeker dat je een poort gaat vinden die aan je wensen zal voldoen . Met vriendelijke groeten , Peter Marien (zaakvoerder)

3 HORIZON Deze poort is voorzien van een horizontale profilering .
Deze is verkrijgbaar in een vlakke , stucco , of houtnerf structuur . De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

4 VIKING Deze poort is voorzien van een lijn in het midden van elk paneel. Deze is zodanig uitgevoerd zodat als de panelen op elkaar staan nauwelijks een verdeling is te zien van de secties . Deze is verkrijgbaar in een vlakke of houtnerf structuur . De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

5 ICEBERG Dit model bestaat uit volledig vlakke panelen .
Deze is verkrijgbaar in een vlakke , stucco , of houtnerf structuur . De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij ) De Iceberg is ook verkrijgbaar in de GL 60 uitvoering . Een poortblad met een paneeldikte van 60 mm in plaats van 40 mm .

6 STARLINE De starline is eigenlijk een poort net als
de Iceberg , alleen met een extra lijntje op 10 cm van de bovenzijde van elk paneel . Dit geeft dat net iets extra aan het poortblad . Deze is enkel verkrijgbaar in een gladde uitvoering . De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

7 MICROLINE De Microline is voorzien van panelen met
16 mm micro geprofileerde panelen . Deze is enkel verkrijgbaar in de gladde uit- voering en steeds in de kleur Ral 9006. Uiteraard kunnen deze panelen ook gelakt worden in een andere Ral Kleur of kleur op staal . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

8 CARRO De Carro is een poortblad uitgevoerd met cassettemotief.
Deze is steeds voorzien in de houtnerf- structuur . De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

9 VERTIGO De Vertigo is het nieuwste model dat nu aan- geboden word .
Wil je eens iets anders dan een horizontale profilering dan kies je voor deze poort . Deze kan ook uitgevoerd worden met een Plint en Makelaars profiel ideaal voor huizen in pastoriestijl . Deze is enkel verkrijgbaar in vlakke uitvoering. De panelen zijn voorzien van één standaard witte coating maar zijn uiteraard verkrijgbaar in alle Ral-kleuren , kleuren op staal zijn ook mogelijk . De panelen zijn vervaardigt uit gegalvaniseerde staalplaten en hebben een homogene isolerende en brandvertragende PU-schuimkern ( CFK- vrij )

10 PRISMA Wens je in je garage een maximum van licht
te laten binnenvallen ,dan is dit de poort die je zoekt . Deze poort is opgebouwd uit sectie’s van allu- minium met een dikte van 40 mm. Het frame is steeds in geanodiseerd alu- minium , maar kan ook in een Ral-kleur of kleur op staal uitgevoerd worden . De secties zijn ook combineerbaar met gewone poortpanelen zoals de Horizon , iceberg , enz… Uiteraard kunnen de secties opgevuld worden met andere materialen zodat deze perfect geïntegreerd is met de stijl van de woning .

11 CHATEAU De Chateau is een volledig massieve
poort vervaardigt uit cederhout . Deze poort kan desgewenst in alle Ral-kleuren gelakt worden , of je kan de poort ook in zijn natuurlijke kleur laten , aan U de keuze . De op deze afbeelding getoonde poort is voorzien van een Plint en Makelaar , Maar kan zonder ook uitgevoerd worden .

12 ELEGANCE Deze poort is een volledig massieve
houten poort en kan uit Afzelia of ceder vervaardigd zijn . Daar Afzelia een zware houtsoort is wordt er ook geopteerd van dit type poort in een zwaarder uitgevoerd beslag te laten lopen . Hier moet wel rekening gehouden worden met voldoende inbouwruimte . Natuurlijk zijn aanpassingen mogelijk .

13 Overzicht paneel uitvoeringen
X HORIZON VIKING ICEBERG STARLINE MICROLINE CARRO VERTIGO

14 De panelen in een oogwenk

15 Personaliseer uw poort
Vele designs zijn mogelijk zo kan u uw poort personaliseren en heb je net iets anders .

16 De Vertigo in Pastoriestijl
De vertigo kan voorzien worden met een Plint en Makelaar speciaal voor de pastorie- stijl .

17 Automatisatie Voor de automatisatie van de poorten kies ik bewust voor Sommer . De poortopeners van Sommer zijn en blijven betrouwbare motoren. -Gemakkelijk af te stellen -Vlotte plaatsing -Vrijwel onverslijtbaar -Vaste ketting met loopwagen -Betrouwbaar -Inbraakwerend -Gemakkelijk in en ontkoppellen

18 VEILIGHEID Veiligheid is belangrijk .
Daarom voldoen alle poorten aan de laatst verschenen poortnormen . Zoals daar zijn vingerklembeveiliging , veerbreukbeveiliging , kabelbreukbeveiliging (vooral bij industriële poorten ) , obstakelherkenning bij automatisatie , enz….

19 www.pmpoorten.be 0477/73.32.76 pmpoorten@gmail.com
Ik hoop dat je bij het lezen van deze digitale folder al een idee hebt van wat je zou wensen . Alle poorten en openers voldoen aan de laatst verschenen poortnormen . Voor de rest sta ik je graag te woord bij een eventuele afspraak . Met vriendelijke groeten Peter Marien /


Download ppt "-Sectionale poorten - Automatisatie - Gevelbekleding - Renovatiewerken"

Verwante presentaties


Ads door Google