De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Requena (692m) ligt 64 km ten westen van Valencia, op een helling beschut tegen de noordenwind. Een van de bebloemde straatjes in het oude (ommuurde) centrum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Requena (692m) ligt 64 km ten westen van Valencia, op een helling beschut tegen de noordenwind. Een van de bebloemde straatjes in het oude (ommuurde) centrum."— Transcript van de presentatie:

1 Requena (692m) ligt 64 km ten westen van Valencia, op een helling beschut tegen de noordenwind. Een van de bebloemde straatjes in het oude (ommuurde) centrum. Enkele gebouwen zijn beschilderd met druivenlandschappen. Het stadsplein van het oude Requena. In het tweede gebouw rechts huist Tierras del Interior.

2 V.l.n.r.: Ernesto (coördinator TdI), Miguel (voorzitter Feria en febrero), Marta Gómez (project PromEuregion) en de coördinator van Pajottenland+. Rondleiding met stadsgids in de ‘cuevas de la villa’, de kelders onder het centrale plein en de woningen in de oude stad. Deze werden uitgehou- wen door de Muselmannen en gebruikt voor graanopslag, het bewaren van voeding en als wijnkelder. Miguel laat de ‘embutido de Requena’, zijn artisanale producten, proeven in zijn winkel.

3 Het landschap rond Requena, boven de daken van de oude stad. Het open landschap met veel wijngaarden en gebergte dat bven de 1.000 m uitstijgt. Ander zicht op de Tierras del Interior. Van oost naar west rijdt je meer dan 60 km. (autoweg Valencia – Madrid)


Download ppt "Requena (692m) ligt 64 km ten westen van Valencia, op een helling beschut tegen de noordenwind. Een van de bebloemde straatjes in het oude (ommuurde) centrum."

Verwante presentaties


Ads door Google