De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

{ Psalm 7 Mijn schild is bij God.  David vlucht naar God  Waar is David precies bang voor?  Staat David in zijn recht? Wat doet David in een noodsituatie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "{ Psalm 7 Mijn schild is bij God.  David vlucht naar God  Waar is David precies bang voor?  Staat David in zijn recht? Wat doet David in een noodsituatie?"— Transcript van de presentatie:

1 { Psalm 7 Mijn schild is bij God

2  David vlucht naar God  Waar is David precies bang voor?  Staat David in zijn recht? Wat doet David in een noodsituatie?

3  Hij durft veel te zeggen  Hij durft zich te beroepen op zijn onschuld  Hij spreekt als de gezalfde van de HEERE  Hij verbindt zijn persoonlijke situatie met de rechtspraak in de hemel David in gesprek met God

4  Ben jij die rechtvaardige die schuilt bij God?  Geeft God aan de onrechtvaardige veel kansen om zich te bekeren?  Wat werkt ongerechtigheid in iemands leven uit?  Heb jij je kleren al gewassen in het bloed van het Lam? God is het schild van de rechtvaardige


Download ppt "{ Psalm 7 Mijn schild is bij God.  David vlucht naar God  Waar is David precies bang voor?  Staat David in zijn recht? Wat doet David in een noodsituatie?"

Verwante presentaties


Ads door Google