De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Is bij elke cultuur astrologie hetzelfde? Maya Christelijk Islamitisch.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Is bij elke cultuur astrologie hetzelfde? Maya Christelijk Islamitisch."— Transcript van de presentatie:

1

2 Is bij elke cultuur astrologie hetzelfde? Maya Christelijk Islamitisch

3 Maya

4 Dit geloof heeft de aarde angst aangejaagd spreekwoordelijk gezegd dat alsof de Aarde binnenkort 21-12-2012 zou vergaan is wel een goed verhaal en bovendien een heel degelijke waarschuwing van deze. Het is een waarschuwing waarvan je alleen maar over kan fantaseren wat steeds meer op de werkelijkheid neerkomt.

5 Christelijk geloof

6 Dit geloof staat centraal ten zijde samen met de maya net als ieder ander geloof alleen een beetje anders vandaar ook dat het best wel eens kan botsen vind ik raar want zo zegt ieder mens het antwoord anders. Voor de één is het zus voor de ander is het zo. Het antwoord moet dan zijn dat door de verwarring dat het iedere keer anders uitgelegd word, Geen mens heeft een idee hoe het steeltje daadwerkelijk in elkaar zat.

7 Islamitisch geloof

8 Deze wetenschap is weer anders waar ik niet zo bekent mee ben. Weer een ander soort iets om in te geloven met dezelfde bedoelingen maar anders verteld, Ik bemoei me hier niet of weinig mee omdat mijn kennis in de islam te klein is.

9 Wat versta ik onder astronomie?

10 Is er iets veranderd tussen de eeuw door?

11

12 Waar is onze horoscoop vandaan gekomen?

13 Waar heb ik deze nieuwsgierigheid vandaan? Even dollen


Download ppt "Is bij elke cultuur astrologie hetzelfde? Maya Christelijk Islamitisch."

Verwante presentaties


Ads door Google