De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg."— Transcript van de presentatie:

1 Een concert in Zeeland

2 Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.

3  Vanachter het gordijn hoor ik ongeduldig geroezemoes, ik kijk mijn bandleden een voor een aan en stap dan onder luid applaus het podium op. Voor me zie ik het Abdij plein, het staat vol met zo’n 3000 man en door de blauw/paarse belichting ziet alles er prachtig uit. Ik houd een kort praatje waarop de gitarist zogenaamd ongeduldig de eerste akkoorden van onze hit Liverpool Rain in. We zingen een paar nummers, praten eigenlijk amper tussendoor en voor ik het weet is het al bijna pauze. Ik bedank de Zeeuwen en zeg dat ik het fijn vind om weer eens voor ‘eigen’ publiek te zingen.

4 Na een korte pauze zingen we meteen weer verder, ik kan zien dat het echte fans van ons zijn. Iedereen zingt uit volle borst mee met al onze nummers en het geeft me een goed gevoel. Rustige en ruige nummers wisselen elkaar af en ik denk dat het publiek dat erg kan waarderen. Voor ik het weet is de avond al weer voorbij en hebben we zo’n 2 uur spelen erop zitten. Ik deel nog mee dat de mensen lekker na kunnen borrelen bij de daarvoor bestemde bar en loop vervolgens tevreden het podium af. Terwijl iedereen op het Abdijplein nageniet loop ik met mijn maten het bruisende nachtleven van Middelburg tegemoet.

5 DOEI!


Download ppt "Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg."

Verwante presentaties


Ads door Google