De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen."— Transcript van de presentatie:

1 “101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen

2 Klik op Pimmetje, Pommetje, Penny of Polleke om direct naar je keuze te gaan.
De vriendjes van Pongo Londen – telefoon! Strijdlied De brandweerhond Trooping the Colour De dubbeldekker Houses of Parliament-Big Ben Cruella De Vil Hek van Buckingham Palace Een pinnige Cruella Trafalgar Square De auto van Cruella Subway-Underground-Bull’s Eye River Thames Regent’s Park Tower Canterbury Guards The Yeoman-Beefeater

3 Back Knip de vriendjes van Pongo eerst grof uit
Plak de vriendjes van Pongo op stevig papier Nu langs de lijnen uitknippen Omvouwen (rillen) en vastplakken met de plakstrook Klaar! Veel plezier met de vriendjes van Pongo

4 Print de tekening uit. Knip de tekening grof uit. Plak de hond op stevig papier. Knip nu langs de lijnen! Het lijf plak je op een toiletrolletje Veel plezier met je brandweerhond!

5

6 Cruella DeVil, Cruella DeVil, If she doesn't scare you, no evil thing will. To see her is to take a sudden chill. Cruella, Cruella DeVil. The curl of her lips, the ice in her stare; All innocent children had better beware. She's like a spider waiting for the kill. Look out for Cruella DeVil. Cruella De Vil, Cruella De Vil Als zij op je pad komt hou je dan maar stil  En berg je als je niet doet wat ze wil Cruella, Cruella Zo onbetrouwbaar als de maand april Cruella, Cruella De Vil En zie je haar dan denk je 't is de duivel Wanneer je bent bekomen van de schrik Dan zie je dat gezicht haar oog op je gericht Je achtervolgen tot haar laatse snik Dat beest van een mens nog rotter dan rot Stond daar in de kelder en hou die op slot Ze maakt een warme wereld koud en kil Cruella, Cruella De Vil

7 Van Cruella de Vil zijn veel verschillende uitvoeringen gemaakt
Van Cruella de Vil zijn veel verschillende uitvoeringen gemaakt. Klik op de afbeelding en bekijk tientallen speldjes in allerlei vormen van haar!

8 De auto van Cruella De Vil
De Panther De Ville was een luxe auto, gemaakt door de Engelse autofabrikant Panther Westwinds. De productie van deze auto werd gestart in 1974 en was één van de meest succesvolle modellen van Panther Westwinds. De auto maakt gebruik van de techniek van een Jaguar XJ12 (zoals een Jaguar V12 motor). Men had de keuze tussen een 4.2 L en een 5.3 L motor. Het uiterlijk van de auto kwam van een Bugatti Royale. De auto was verkrijgbaar als sedan en een convertible (cabrio). Deze laatste versie is het zeldzaamst. De prijs van een Panther De Ville lag rond de £ Dit komt overeen met euro. De bekendste bestuurder van een Panther De Ville is Cruella De Vil uit de tekenfilm One Hundred And One Dalmatians.

9 Hierboven zie je toegangshekken van dit Park.
Regent’s Park Gate The Gate of Queen Mary’s Gardens Het baasje van Pongo, Robert Radcliff, woont in Londen in de omgeving van Regent’s Park waar hij veel gaat wandelen. Daar ontmoet hij ook Anita met Pepita. Hierboven zie je toegangshekken van dit Park.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22


Download ppt "“101 Dalmatiërs” Dingen om te doen en te bekijken om de voorstelling van het ASK-Theater heen."

Verwante presentaties


Ads door Google