De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkweek Engeland Something completely different.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkweek Engeland Something completely different."— Transcript van de presentatie:

1 Werkweek Engeland Something completely different

2 Waar denk je aan bij Engeland? Big Ben? Big Ben? Cornflakes? Cornflakes? Thee? Thee? Dubbeldekkers? Dubbeldekkers? Schooluniformen? Schooluniformen? Engelse series? Engelse series? Taxi’s? Taxi’s?

3 Of………… London? London? Rode telefooncellen? Rode telefooncellen? Links rijden? Links rijden? Musical en theater? Musical en theater? Engelse ponden? Engelse ponden? Shop till you drop? Shop till you drop? Bobby’s ? Bobby’s ?

4 Superman? Het zou zo maar kunnen.

5 Het wordt in ieder geval onvergetelijk ! De reis begint al bij de voordeur. De reis begint al bij de voordeur. Je hoeft niet echt heel erg lang in de bus te zitten. Je hoeft niet echt heel erg lang in de bus te zitten. Voor je het weet zit je in België, Noord - Frankrijk en op de boot naar Engeland. Voor je het weet zit je in België, Noord - Frankrijk en op de boot naar Engeland.

6 En….. Je lunchpakketje eet je waarschijnlijk op het plein in Canterbury i.p.v. de aula op het OVC of BHC. We verblijven in het gezellige stadje Chatham

7 Natuurlijk gaan we overdag en ‘s avonds allerlei leuke activiteiten doen. Zo gaan we bijvoorbeeld Canterbury bezoeken met z’n leuke winkeltjes en prachtige kathedraal. Zo gaan we bijvoorbeeld Canterbury bezoeken met z’n leuke winkeltjes en prachtige kathedraal. Of Brighton, wat aan zee ligt en een prachtige pier heeft. Of Brighton, wat aan zee ligt en een prachtige pier heeft.

8 En natuurlijk gaan we ook 2 dagen naar Londen. Overdag sightseeing Shop till you drop En ‘s avonds……… naar het theater…. naar de Musical….. “We will rock you” ??? Een geweldige musical.

9

10 Je hoeft je dus geen moment te vervelen. In Engeland ben je te gast bij een gastgezin. Dit is de plek waar je slaapt en ontbijt. In Engeland ben je te gast bij een gastgezin. Dit is de plek waar je slaapt en ontbijt. Je eet alleen de eerste en de laatste avond in het gastgezin omdat we de andere avonden samen met de groep andere leuke dingen doen. Je eet alleen de eerste en de laatste avond in het gastgezin omdat we de andere avonden samen met de groep andere leuke dingen doen. Ook een leuke manier om je Engels een beetje te oefenen. Ook een leuke manier om je Engels een beetje te oefenen. Op deze manier zie je hoe de Engelsen leven. Op deze manier zie je hoe de Engelsen leven. Natuurlijk ben je daar niet alleen, maar met 1 of 2 medeleerlingen. Natuurlijk ben je daar niet alleen, maar met 1 of 2 medeleerlingen. Je mag zelf aangeven met wie je in het gastgezin wilt. Je mag zelf aangeven met wie je in het gastgezin wilt. De gastgezinnen zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben regelmatig studenten uit het buitenland te logeren. De gastgezinnen zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben regelmatig studenten uit het buitenland te logeren.

11 Afscheid nemen is altijd moeilijk

12 Al met al……een lekker drukke maar vooral gezellige week.

13 Slapen doe je maar weer als je thuis bent …… of in de bus.

14 Data en prijs We vertrekken op maandag 22 april 2013. (‘s morgens vroeg)… en komen vrijdag 26 april 2013 terug. (‘s avonds terug) Al dit moois voor slechts € 345,- (deze prijs is gebaseerd op een deelname van 50 leerlingen, je neemt alleen zakgeld mee om te shoppen en te snacken, de rest betalen wij voor jullie )

15 See you in the UK !!! © 2012 English Crew- OVC/BHC - Almere


Download ppt "Werkweek Engeland Something completely different."

Verwante presentaties


Ads door Google