De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek: Je pense à toi Richard Abel Strelingen van het Leven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek: Je pense à toi Richard Abel Strelingen van het Leven."— Transcript van de presentatie:

1

2 Muziek: Je pense à toi Richard Abel Strelingen van het Leven.

3

4 Iemand graag zien… Is geen grote verklaringen afleggen,het zijn kleine gewone dingen die je voor elkaar doet…

5

6 Zoals vragen : Wil je `n koffie ? Ben je moe ? Kan ik iets voor je doen ? Zoals vragen : Wil je `n koffie ? Ben je moe ? Kan ik iets voor je doen ?

7

8 Is even telefoneren, Is `n briefje schrijven. `n Kleine verrassing Is Aandacht schenken. Samen wandelen… Is even telefoneren, Is `n briefje schrijven. `n Kleine verrassing Is Aandacht schenken. Samen wandelen…

9

10 Is dingen voor de ander doen, zonder berekening. Is luisteren met je hart. Is zich niet opdringen… Is dingen voor de ander doen, zonder berekening. Is luisteren met je hart. Is zich niet opdringen…

11

12 Is naar de ander kijken, met de ogen van je hart. Je kan liegen met woorden, maar niet met je ogen. Is naar de ander kijken, met de ogen van je hart. Je kan liegen met woorden, maar niet met je ogen.

13

14 Is kunnen zeggen : « Ik hou van je » Waarom wachten tot iemand sterft, om te zeggen dat je van hem/haar houdt. ? Is kunnen zeggen : « Ik hou van je » Waarom wachten tot iemand sterft, om te zeggen dat je van hem/haar houdt. ?

15

16 Is niet oordelen,niet bekritiseren, niet veroordelen. Het is kunnen zeggen : «Als ik in je plaats was geweest, had ik het niet beter kunnen doen » Het is kunnen zeggen: « Het is mooi wat je gedaan hebt ».

17

18 Houden van… Is heel gewoon zijn, ongedwongen. Als de liefde niet in ons hart woont… missen we heel veel in het leven… Houden van… Is heel gewoon zijn, ongedwongen. Als de liefde niet in ons hart woont… missen we heel veel in het leven…

19

20 Iemand die het geluk heeft te beminnen, en bemind te worden… vindt het leven prachtig. De warmte van je hart weerspiegelt het licht in je ogen … Iemand die het geluk heeft te beminnen, en bemind te worden… vindt het leven prachtig. De warmte van je hart weerspiegelt het licht in je ogen …

21

22 HOUDEN VAN… Is de ander aanvaarden zoals hij/zij is. Is gewoonweg ‘’ er zijn ‘’ Niet alleen met je lichaam, maar ook met je hart. Niet alleen met je lichaam, maar ook met je hart. HOUDEN VAN… Is de ander aanvaarden zoals hij/zij is. Is gewoonweg ‘’ er zijn ‘’ Niet alleen met je lichaam, maar ook met je hart. Niet alleen met je lichaam, maar ook met je hart.

23

24 Stuur dit naar… Al je vrienden die iets betekenen in je leven. Aan iedereen die `n glimlach op je gezicht tovert als je er nood aan hebt. Aan iedereen die je de zonnige kant van het leven wil laten zien als het even wat minder gaat. En aan iedereen, aan wie je wil laten weten dat je hun vriendschap op prijs stelt. Stuur dit naar… Al je vrienden die iets betekenen in je leven. Aan iedereen die `n glimlach op je gezicht tovert als je er nood aan hebt. Aan iedereen die je de zonnige kant van het leven wil laten zien als het even wat minder gaat. En aan iedereen, aan wie je wil laten weten dat je hun vriendschap op prijs stelt.

25

26 Als je dit niet doet…maak je geen zorgen, er zal je niks overkomen… Je mist alleen `n kans om met deze boodschap, `n lichtstraaltje van blijdschap te toveren op iemands gelaat. Als je dit niet doet…maak je geen zorgen, er zal je niks overkomen… Je mist alleen `n kans om met deze boodschap, `n lichtstraaltje van blijdschap te toveren op iemands gelaat.

27


Download ppt "Muziek: Je pense à toi Richard Abel Strelingen van het Leven."

Verwante presentaties


Ads door Google