De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dode hoek spiegel Veilig Verkeer Nederland. Vele fietsers zijn zich niet bewust van het beperkte zicht van een vrachtwagenbestuurder op de rechter zijkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dode hoek spiegel Veilig Verkeer Nederland. Vele fietsers zijn zich niet bewust van het beperkte zicht van een vrachtwagenbestuurder op de rechter zijkant."— Transcript van de presentatie:

1 Dode hoek spiegel Veilig Verkeer Nederland

2

3 Vele fietsers zijn zich niet bewust van het beperkte zicht van een vrachtwagenbestuurder op de rechter zijkant van zijn truck, de achterzijde en het gebied vlak voor de cabine.

4 Veilig Verkeer Nederland Zelfs met een dodehoek-spiegel of een dodehoek-camera blijven er vele beperkingen. Ook de draaicirkel van de achterste wielas is verrassend kleiner dan die van de vooras.

5 Veilig Verkeer Nederland Dode hoek van grote voertuigen Ga niet vlak voor of rechts naast een vrachtauto staan; Blijf er achter! Zoek zo mogelijk oogcontact met de chauffeur.

6 Veilig Verkeer Nederland Houd rekening met uw dode hoek tijdig controleren op veilig inhalen ver vooruit en in spiegels kijken als laatste je dode hoek controleren door over je schouder te kijken denk ook aan raamstijl

7 Veilig Verkeer Nederland Ervaar zelf de dode hoek!


Download ppt "Dode hoek spiegel Veilig Verkeer Nederland. Vele fietsers zijn zich niet bewust van het beperkte zicht van een vrachtwagenbestuurder op de rechter zijkant."

Verwante presentaties


Ads door Google