De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inspirationpoint Valkenswaard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inspirationpoint Valkenswaard."— Transcript van de presentatie:

1 Inspirationpoint Valkenswaard

2 Personeelsuitje In April ben ik met al mijn collega’s naar het Dinner Theater Inspirationpoint in Valkenswaard geweest. Het was een super leuke ervaring!

3

4 Wat is Inspirationpoint?
Inspirationpoint is een dinnertheater in Valkenswaard. Het is niet te vergelijken met een ander concept in Nederland. Het is lekker eten en drinken, vermaak, humor en beleving in één. De show duurt zo’n 5 uur en ondertussen kan er gegeten en gedronken worden. Naast cabaret en toneel zijn er ook veel hoogwaardige optredens.

5 Verwachtingen Ik had eigenlijk weinig verwachtingen. Ik was nog nooit bij Inspirationpoint geweest en had er nog nooit over gehoord. Ik liet mezelf volkomen verrassen.

6 Ervaring Bij binnenkomst had ik al gelijk in de gaten waar de avond heen ging. Het thema was ‘Lost in space’ en heel het interieur was daar perfect op aangepast. Alle acteurs bleven goed in hun rol en kregen het voor elkaar van het hele publiek één geheel te maken. Met iemand die je voorheen nog nooit had gezien stond je ‘s avonds op het podium te hossen. Het was een heuse beleving.

7


Download ppt "Inspirationpoint Valkenswaard."

Verwante presentaties


Ads door Google