De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

V.E.G.O.

Verwante presentaties


Presentatie over: "V.E.G.O."— Transcript van de presentatie:

1 V.E.G.O

2 Wat is V.E.G.O.? Recent werd bij mij V.E.G.O. vastgesteld:
Ik vermoed dat vele vijftigers en zestigers zich hierin zullen herkennen … zoals ik Recent werd bij mij V.E.G.O. vastgesteld: Verlies van Efficiëntie Gevolg Ouderdom. Ziehier wat er zich voordoet :

3 Ik ga mijn auto nog eens wassen.
Dus ik ga naar de garage, en ik merk onderweg dat er post op de keukentafel ligt. Dan maar eerst de post bekijken, ‘t kon wel eens belangrijk zijn. Ik leg de autosleutels op de keukentafel, haal de facturen uit de post en leg het reclamedrukwerk in de papiermand en ik zie dat deze boordevol is !! Dus ik leg de facturen op de tafel, om dan eerst, voor ik het vergeet de papiermand leeg te maken Maar de papiercontainer staat naast een brievenbus, en vermits ik toch tot daar moet gaan, kan ik misschien eerst de facturen bekijken en de overschrijvingen regelen.

4 Ik neem mijn boekje met overschrijvingen en ik stel vast
dat er geen overschrijvingsformulieren meer inzitten. Het ander boekje is in mijn bureel, en daar vind ik naast het keyboard van de computer nog een halfvol blikje Cola. Ik laat de overschrijvingen liggen, want eerst en vooral, moet de Cola daar weg vooraleer hij per ongeluk op het toetsenbord valt. Daar de Cola begint warm te worden, moet ik hem maar terug in de koelkast zetten om terug te koelen. En terwijl ik met de Cola naar de keuken ga, zie ik dat de bloemen in de vaas dringend water nodig hebben ! Ik zet de Cola op de pompbak, waar ik per toeval mijn leesbril vind. (ik zocht hem sinds gistermiddag).

5 Het is best dat ik mijn leesbril, terug op mijn bureau ga leggen,
maar eerst, de bloemen water geven. Ik leg de bril terug op de pompbak, vul een kan met water en, opeens, zie ik de afstandsbediening van de TV liggen. Iemand heeft ze op de keukentafel vergeten. Ik denk: als we vanavond TV willen kijken, zullen we de afstandsbediening weer overal gaan zoeken en weet niemand nog dat die in de keuken ligt. Dus zal ik de afstandsbediening op de salontafel gaan leggen, maar eerst toch nog de bloemen water geven. Ik geef de bloemen water, maar ik stoot me tegen de deur en mors een grote plas water op de vloer.

6 En ‘s avonds : - de auto is niet gewassen,
Ik leg de afstandsbediening terug op de keukentafel, ga een dweil halen, en dweil de plas water op voor ik naar mijn voeten krijg. Dan ga ik terug naar de hal en probeer me vruchteloos te herinneren wat ik nog allemaal wou doen. En ‘s avonds : - de auto is niet gewassen, - de facturen zijn niet betaald, er staat een warme Cola op de pompbak in de keuken, de bloemen hebben te weinig water gekregen, de papiermand is niet leeggemaakt

7 Wil U me een dienst bewijzen ?
- waar is mijn boekje met overschrijvingen gebleven ? - ik vind de afstandsbediening niet meer, - ik weet niet waar mijn leesbril is gebleven, - en ik vind mijn autosleutels nergens weer En terwijl ik moet vaststellen dat ik vandaag niets heb gedaan, begrijp ik dat toch niet goed, want ik was de godganse dag druk bezig en nu ben ik ‘stikkapot’ ! Ik heb een serieus probleem, en ik moet ergens hulp gaan zoeken. Maar eerst nog mijn mail-box leegmaken. Wil U me een dienst bewijzen ?

8 Je moet niet lachen, want is het niet vandaag,
Zend dit bericht aan uw kennissen, want ik weet niet meer aan wie ik het reeds verzonden heb. Je moet niet lachen, want is het niet vandaag, dan zal het U toch morgen overkomen ! OUDERDOM IS ONVERMIJDBAAR. WIJSHEID IS IN OPTIE LACHEN MET ZICHZELF IS EEN THERAPIE !

9 Oh ja sorry, Met wie had ik de eer ?


Download ppt "V.E.G.O."

Verwante presentaties


Ads door Google