De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen? De aparte taxi’s? Is het de Big Ben? Of juist de Tower Bridge? Of Buckingham Palace? De Engelse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen? De aparte taxi’s? Is het de Big Ben? Of juist de Tower Bridge? Of Buckingham Palace? De Engelse."— Transcript van de presentatie:

1 Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen? De aparte taxi’s? Is het de Big Ben? Of juist de Tower Bridge? Of Buckingham Palace? De Engelse thee? Het is allemaal mogelijk, want het hoort allemaal bij Londen London

2  Londen is de hoofdstad van Engeland  Ligt aan de rivier Thames  Londen bestaat uit 33 deelgemeenten en 12 van deze deelgemeenten vormen het hart van Londen.  Heel Londen is ongeveer 1577 km² groot  De stad Londen bestaat al sinds het jaar 43 na Christus. Het is toen door de Romeinen gesticht.

3 Bezienswaardigheden in Londen Madame Tussauds (museum) Buckingham Palace (paleis met iedere dag een aflossing van de wacht) The Tower of London en the Tower Bridge Big Ben (grote klok in Palace of Westminster) Oxford Street (winkelstraat) Rode dubbeldekkerbussen (AEC Routemasters) Engelse Taxi’s (cabbies) London Eye (een reuzenrad van 135 meter hoog)

4


Download ppt "Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen? De aparte taxi’s? Is het de Big Ben? Of juist de Tower Bridge? Of Buckingham Palace? De Engelse."

Verwante presentaties


Ads door Google