De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groot-Brittannië Door: Soraya en Judy. inhoudstabel Aantal inwoners De taal De vlag Het geld, waar betaal je mee? Klimaat (wat is typerend voor dit klimaat?)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groot-Brittannië Door: Soraya en Judy. inhoudstabel Aantal inwoners De taal De vlag Het geld, waar betaal je mee? Klimaat (wat is typerend voor dit klimaat?)"— Transcript van de presentatie:

1 Groot-Brittannië Door: Soraya en Judy

2 inhoudstabel Aantal inwoners De taal De vlag Het geld, waar betaal je mee? Klimaat (wat is typerend voor dit klimaat?) –Eten en drinken Bezienswaardigheden (o.a. gebouwen) Belangrijke plaatsen Belangrijke en handige woorden om te weten

3 Aantal inwoners Aantal inwoners: 58.088.000 de meeste van de inwoners zijn christenen minder dan de helft zijn Hindoeïsme

4 De vlag –Het rode Sint-Joriskruis van op de Vlag van Engeland werd op de Vlag van Schotland geplakt. De achtergrond van de Union Flag is echter een dieper blauw dan dat van de Schotse vlag.

5 Het geld De mensen in Groot- Brittannie betalen hier met pond i.p.v de euro.

6 Het klimaat Groot-Brittannie heeft een gematigd klimaat met in het algemeen zachte winters, niet al te hete zomers en over alle jaargetijden vrij gelijkmatig verdeelde neerslag.

7 Eten en drinken gebakken worstjes (sausages) black pudding (bloedworst) gebakken bacon eieren (gekookt, gebakken of een roerei) gebakken champignons witte bonen in tomatensaus enz.

8 Bezienswaardigheden De Big Ben wordt het uurwerk bedoelt in de toren van het Palace of Westminister De Londen Eye is 135 meter hoog,weegt 15.000 ton en heeft 32 cabines

9 Belangrijke plaatsen De regio Greater London is in het zuidoosten van Engeland gesitueerd

10 This was our presentation, there are questions? The End


Download ppt "Groot-Brittannië Door: Soraya en Judy. inhoudstabel Aantal inwoners De taal De vlag Het geld, waar betaal je mee? Klimaat (wat is typerend voor dit klimaat?)"

Verwante presentaties


Ads door Google